Ο Μάικλ Κέιν δεν θέλει να ξαναδουλέψει με τον Γούντι Άλεν

Ο Μάικλ Κέιν δεν θέλει να ξαναδουλέψει με τον Γούντι Άλεν

Αφορμή αποτέλεσαν οι καταγγελίες εναντίον του διάσημου σκηνοθέτη για παιδοφιλία με θύμα την κόρη της πρώην γυναίκας του Ντίλαν Φάροου

Ο Μάικλ Κέιν δεν θέλει να ξαναδουλέψει με τον Γούντι Άλεν
Την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει με τον Γούντι Άλεν ανακοίνωσε ο Μάικλ Κέιν. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε συγκλονισμένος από τις καταγγελίες για παιδοφιλία εναντίον του Γούντι Άλεν, παρ' ότι ο τελευταίος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο Μάικλ Κέιν, που έχει κερδίσει Όσκαρ όντας πρωταγωνιστής στην ταινία του Γούντι Άλεν, Hannah and Her Sisters, δήλωσε ότι έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για την παιδοφιλία. Αγαπώ τον Γούντι Άλεν και πέρασα πολύ όμορφα μαζί του στις δουλειές που κάναμε. Δεν μετανιώνω που δούλεψα μαζί του, αλλά δεν θα ξαναδουλέψω. Εγώ μάλιστα του είχα συστήσει τη Μία Φάροου».

Πρόσφατα, ο Γούντι Άλεν κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη τότε θετή του κόρη, Ντίλαν Φάροου, κόρη της διάσημης πρωταγωνίστριας, Μία Φάροου. Η 32χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου δήλωσε ότι την άγγιζε στα ιδιαίτερα σημεία της και ότι χρησιμοποιούσε το δάκτυλό του. 

Κλείσιμο
Ο διάσημος σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η φήμη του έχει υποστεί ανεπανόρθωτο πλήγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης