Το τατουάζ της Έμα Γουάτσον για το «Time's up» και το γραμματικό λάθος

Το τατουάζ της Έμα Γουάτσον για το «Time's up» και το γραμματικό λάθος

Η γνωστή για τις φεμινιστικές της θέσεις ηθοποιός «χτύπησε» τατουάζ για το κίνημα υπέρ των γυναικών

Το τατουάζ της Έμα Γουάτσον για το «Time's up» και το γραμματικό λάθος
Η Έμμα Γουάτσον, γνωστή για τις θέσεις της υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, πρωτοστατεί στο κίνημα «Time's up» που δημιουργήθηκε στο Χόλιγουντ μετά την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων περί σεξουαλικής παρενόχλησης από ισχυρούς άντρες της βιομηχανίας του κινηματογράφου. 

Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε την νύχτα της Κυριακής στο λαμπερό πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των Όσκαρ και θέλησε να κάνει μια δήλωση με την παρουσία της για το κίνημα, που κατά πολλούς δεν προβλήθηκε όσο έπρεπε στην διάρκεια της βραδιάς. 

Φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της και «χτύπησε» τατουάζ στο εσωτερικό του χεριού της τις λέξεις «Time's up». Αυτό τουλάχιστον ήθελε να κάνει η νεαρή, που πάντως κατέληξε με κάτι ελαφρώς διαφορετικό. 

Κλείσιμο
Ο καλλιτέχνης που έφτιαξε το καλλιγραφικό τατουάζ στο χέρι της σταρ ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό για το νόημα της φράσης. Το «Time's up» σημαίνει «τέλος χρόνου», αν όμως αφαιρέσει κάποιος την απόστροφο και μείνει «Times up», σημαίνει... «χρόνοι μέχρι», ακόμα και «φορές μέχρι»! 



Το θέμα έκανε το γύρο του διαδικτύου με πολλούς να κατακεραυνώνουν την Γουάτσον, που δεν θα έπρεπε να παραλείψει μια τέτοιας σημασίας λεπτομέρεια, ενώ πολλοί την κατακρίνουν υποστηρίζοντας πως τελικά όλα είναι για το φαίνεσθαι και δεν την ενδιαφέρει η ουσία. 

Όλα αυτά για μία απόστροφο και μάλιστα σε ένα τατουάζ, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καν μόνιμο...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης