Ο Ντάνιελ Κρεγκ σόκαρε τους φαν του: «Δείχνει πλαστικός και γερασμένος»

Ο Ντάνιελ Κρεγκ σόκαρε τους φαν του: «Δείχνει πλαστικός και γερασμένος»

Οι «αετομάτηδες» χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να σχολιάζουν την αρκετά διαφορετική εμφάνιση του 49χρονου  «007» στο κόκκινο χαλί

Ο Ντάνιελ Κρεγκ σόκαρε τους φαν του: «Δείχνει πλαστικός και γερασμένος»
Τα τελευταία χρόνια ενσαρκώνει τον Τζέιμς Μποντ με ιδιαίτερη επιτυχία. Όμως την Κυριακή, η εμφάνισή του στην 71η απονομή των BAFTA στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο, σόκαρε τρόπον τινά τους απανταχού θαυμαστές του.



Κλείσιμο


Οι «αετομάτηδες» χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνιση του 49χρονου «007» στο κόκκινο χαλί. λέγοντας ότι έδειχνε «πλαστικός» και «γερασμένος». 

«Μα γιατί το πρόσωπό του δείχνει έτσι;» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ανοίγοντας τον «χορό» των σχολιασμών. 

Μάλιστα, πολλοί από τους θαυμαστές του ανέφεραν ότι ήταν διαφορετικός, σαν ψεύτικος και μάλιστα συνόδευαν τις αναρτήσεις τους με memes με φιγούρες από πλαστικούς ήρωες. 

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ ήταν πάντα ο αγαπημένος μου και τώρα κοιτάξτε πώς δέιχνει, μεγαλύτερος», ανέφερε ένας άλλος χρήστης.;





«Χρειάζομαι μερικά δευτερόλεπτα για να εκτιμήσω τον Ντάνιελ Κρεγκ και το πόσο καυτός είναι στην πραγματική του ζωή. Είναι πραγματικά πολύ γυμνασμένος και ταλαντούχος φυσικά» έγραψε ένας θαυμαστής.

Παρά τους ισχυρισμούς του ότι προτιμά να «κόψει τις φλέβες του» παρά να κάνει άλλη μία ταινία του διάσημου πράκτορα, ο Κρεγκ υπέγραψε και για πέμπτη ταινία , το «Bond 25», η οποία θα είναι η 25η ταινία που βασίζεται στο μυθιστορημάτων και διηγημάτων φαντασίας του Ίαν Φλέμινγκ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης