Τζένιφερ Λόρενς: Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση «κλέβοντας»... τη Λιζ Χάρλεϊ

Τζένιφερ Λόρενς: Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση «κλέβοντας»... τη Λιζ Χάρλεϊ

Η 27χρονη ηθοποιός τράβηξε όλα τα φλας στη μαύρη τουαλέτα της με το βαθύ ντεκολτέ και το αβυσσαλέο σκίσιμο που έμοιαζε εκπληκτικά με το Versace της Χάρλεϊ, πριν από 24 χρόνια στην πρεμιέρα του «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία»

Τζένιφερ Λόρενς:  Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση «κλέβοντας»... τη Λιζ Χάρλεϊ
Το 1994 η Λιζ Χάρλεϊ είχε προκαλέσει παγκόσμιο «πανικό»,όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Χιου Γκραντ φορώντας μία αποκαλυπτική τουαλέτα Versace με τις χαρακτηριστικές παραμάνες στην πρεμιέρα του «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία».

24 χρόνια μετά η Τζένιφερ Λόρενς τράβηξε με παρόμοιο τρόπο τα βλέμματα, όταν -κλέβοντας το στυλ της Βρετανίδας ηθοποιού-πόζαρε για τη φωτογράφιση του  Red Sparrow στο Corinthia Hotel του Λονδίνου με ένα σχεδόν ίδιο φόρεμα. 

Κλείσιμο


Η 27χρονη ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή στη μαύρη τουαλέτα της, που το σχέδιό της έμοιαζε εκπληκτικά με εκείνο της 52χρονης σήμερα Χάρλεϊ.

Η Λόρενς βρίσκεται στην εκστρατεία προώθησης της νέας της ταινίας και φυσικά βρίσκεται στο προσκήνιο με οτιδήποτε φοράει.  Η τελευταία της επιλογή είναι η πιο αξιοσημείωτη, λόγω της ομοιότητάς της με το διάσημο φόρεμα της Χάρλεϊ, το οποίο θεωρήθηκε  εμβληματικό τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και του κινηματογράφου.


 Τα χαρακτηριστικά των δύο φορεμάτων που τα κάνει πανομοιότυπα είναι το βαθύ ντεκολτέ, το μεγάλο σκίσιμο στο πόδι και οι μεταλλικές λεπτομέρειες στις τιράντες. 

Τα αβυσσαλέο ντεκολτέ μάλιστα ανάγκασε την 24χρονη ηθοποιό να εμφανιστή χωρίς στηθόδεσμο, όπως είχε κάνει και η Χάρλεϊ πριν από 24 χρόνια στο Λος Άντζελες. 

Την εμφάνιση συμπλήρωνε ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, ενώ το μακιγιάζ της αποτελούνταν από μία λαμπερή γκρι σκιά και ένα ματ ανοιχτό ροζ κραγιόν. 

Η Λόρενς δεν είναι η πρώτη που «έκλεψε» το φόρεμα της Χάρλεϊ, καθώς την αρχή έκανε το 2012 η Lady Gaga, όταν συνάντησε την Ντονατέλα Βερσάτσε, στο πλαίσιο της προώθησης κλασικών κομματιών του ιταλικού οίκου μόδας στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της The Edge Of Glory.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης