H Kate Upton τα βάζει με τον συνιδρυτή της «Guess»: Μου έπιανε τους μηρούς, το στήθος, με μύριζε παντού

H Kate Upton τα βάζει με τον συνιδρυτή της «Guess»: Μου έπιανε τους μηρούς, το στήθος, με μύριζε παντού

Κατηγορεί τον 65χρονο Paul Marciano για σεξουαλική παρενόχληση

H Kate Upton τα βάζει με τον συνιδρυτή της «Guess»: Μου έπιανε τους μηρούς, το στήθος, με μύριζε παντού
Η πληθωρική ξανθιά καλλονή λύνει τη σιωπή της και καίει τον συνιδρυτή της κορυφαίας εταιρείας Guess, Paul Marciano, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Kate Upton ήταν ένα από τα μοντέλα της φίρμας και η οποία πρόσφατα μίλησε για τον συνιδρυτή και καλλιτεχνικό διευθυντή της μάρκας, τον 65χρονο Paul Marciano, στα social media.

Ενώ η ζουμερή σεξοβόμβα δεν αναφέρθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό, έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο twitter: «Είναι απογοητευτικό που ένα τόσο εμβληματικό γυναικείο brand όπως η Guess συνεχίζει να ενισχύει τον Paul Marciano», βάζοντας στο τέλος και το hashtag #MeToo.

Κλείσιμο




Αν και έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω, εκείνος συνέχιζε να ακουμπάει προκλητικά και επιθετικά, θωπεύοντας τους μηρούς μου, τραβούσε τα χέρια μου για να με φέρει πιο κοντά του, τους ώμους μου, το λαιμό μου, το στήθος μου... Με μύριζε συνέχεια. Ημουν εξαιρετικά κλονισμένη, φοβισμένη και είχα μείνει έκπληκτη», εξομολογείται σε συνέντευξή της στο Time.

 

Ο Marciano ήταν ένας από τους συνιδρυτές της Guess το 1981 και μέχρι τον Αύγουστο 2015 κατείχε ρόλους στο διοικητικό συμβούλιο και στην καλλιτεχνική διεύθυνση.

Η Upton έγινε πρόσωπο της μάρκας το 2011, ακολουθώντας στα χνάρια της Claudia Schiffer, της Eva Herzigova και της Anna Nicole Smith.

Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της και το κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης #metoo. Την ίδια ώρα, στα κεντρικά γραφεία του γνωστού οίκου τρέμουν στο ενδεχόμενο ο Πολ να μην αγκάλιαζε απλά τα μοντέλα… 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης