«Ήξερε»: Το Λος Άντζελες γέμισε αφίσες που κατηγορούν τη Μέριλ Στριπ ότι γνώριζε για τον Γουάινσταϊν

«Ήξερε»: Το Λος Άντζελες γέμισε αφίσες που κατηγορούν τη Μέριλ Στριπ ότι γνώριζε για τον Γουάινσταϊν

Οι αφίσες είναι εμπνευσμένες από το έργο της καλλιτέχνιδας Μπάρμπαρα Κρούγκερ - Κολλήθηκαν και κοντά στο σπίτι της ηθοποιού

«Ήξερε»: Το Λος Άντζελες γέμισε αφίσες που κατηγορούν τη Μέριλ Στριπ ότι γνώριζε για τον Γουάινσταϊν
Με αφίσες γέμισαν τις τελευταίες ώρες οι δρόμοι του Λος Άντζελες και στις οποίες απεικονίζεται η βραβευμένη ηθοποιός , Μέριλ Στριπ, μαζί με τον Χάρβεϊ Γουάινστάιν και  τη φράση «She Knew» στο πρόσωπό της. 

Οι αφίσες είναι εμπνευσμένες από το έργο της διάσημης καλλιτέχνιδας - κολλάζ Μπάρμπαρα Κρούγκερ, ενώ είναι άγνωστο ποιος βρίσκεται πίσω από την ενέργεια. 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, πολλές από αυτές κολλήθηκαν κοντά στο σπίτι της ηθοποιού, και απέναντι από τα στούντιο της 20th Century Fox στο Century City, καθώς είναι η εταιρεία διανομής της νέας ταινίας της Στριπ «The Post».


Κλείσιμο
Η κόντρα με τη Ρόουζ ΜακΓκόουαν

Από τότε που έγινε γνωστό το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν η Μέριλ Στριπ ήταν μία από τις φωνές που υποστήριξαν τις γυναίκες θύματά του που αποκάλυψαν τα όσα βίωσαν. 

Αν και πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν η βραβευμένη ηθοποιός -η οποία έχει συνεργαστεί σε αρκετές παραγωγές με τον Γουάινσταϊν- γνώριζε για τη συμπεριφορά του, εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά. 

Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ένα από τα θ ύματα του παραγωγού, η Ρόουζ Μακ Γκόουαν, ανήρτησε στο Twitter σχόλιο με το οποίο κατηγορεί τους αστέρες που αποφάσισαν να φορέσουν μαύρα στην απονομή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, έτσι, για τη σεξουαλική παρενόχληση. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μέριλ Στριπ.

«Ηθοποιοί σαν την Μέριλ Στριπ... Η σιωπή σας είναι το πρόβλημα» αναφέρει το τουιτάρισμά της που τώρα έχει σβηστεί.

Η ίδια  απάντησε ότι δεν γνώριζε για τη συμπεριφορά του Γουάινσταϊν Ειδικότερα, το tweet της Μακ Γκόουαν αναφέρει: «Ηθοποιοί σαν την Μέριλ Στριπ, που εργάστηκαν ευτυχισμένα με το Σωβινιστικό Τέρας, πρόκειται να φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία. Η σιωπή σας είναι το πρόβλημα. Θα δεχθείτε ένα ψεύτικο βραβείο, χωρίς ανάσα, και δεν πρόκειται να επιφέρετε καμία αλλαγή. Μισώ την υποκρισία σας. Iσως θα έπρεπε να φορέσετε όλοι Marchesa». 

Σημειώνεται ότι Marchesa ονομάζεται η σειρά ρούχων που ο κινηματογραφικός παραγωγός ξεκίνησε με τη γυναίκα του Τζορτζίνα Τσάπμαν, η οποία τον εγκατέλειψε τον Οκτώβριο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Η Μέριλ Στριπ, μέσω ανακοίνωσης την οποία παραχώρησε στην Huffigton Post,  ανέφερε ότι νιώθει «πληγωμένη» από την «επίθεση» της Μακ Γκόουαν και ότι «δεν γνώριζε» για την ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά του Ουάινσταϊν. 

Οπως δήλωσε, «ποτέ στη ζωή μου δεν προσκλήθηκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του» και προσέθεσε «με χρειαζόταν πολύ περισσότερο από ό,τι τον χρειαζόμουν εγώ, και έτσι κατέστησε σαφές ότι δεν επρόκειτο να μάθω τίποτα». 

«Η Ρόουζ υπέθεσε και αναμετέδωσε κάτι ψεύτικο για εμένα και θα ήθελα να της πω την αλήθεια», συνεχίζει η Μέριλ Στριπ και τονίζει ότι έδωσε και το τηλέφωνό της στη Μακ Γκόουαν, μέσω κοινών φίλων, αλλά ότι ουδέποτε της τηλεφώνησε. 

«Λυπάμαι πολύ που με βλέπει σαν αντίπαλο γιατί και οι δύο, μαζί με όλες τις γυναίκες του κλάδου μας, στεκόμαστε απέναντι στον ίδιο αδυσώπητο εχθρό», κατέληξε η Μέριλ Στριπ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης