Η Μάργκοτ έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα

Η Μάργκοτ έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα

Η ξανθιά καλλονή στο εξώφυλλο της Vogue

Η Μάργκοτ έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα
Το σενάριο του Λύκου της Wall Street ήταν στα χέρια της Ρόμπι. Εκείνη δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον. “Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να παίξω στην ταινία. Αλλά γιατί να κάνω την χρυσοθήρα ερωμένη;” είπε στον ατζέντη της και εκείνος απλά απάντησε “Είναι μια ταινία του Σκορσέζε. Δεν θα πάρεις καν το ρόλο”. Έστειλε μια κασέτα για την οντισιόν και δεν περίμενε να προχωρήσει παραπάνω. Δεν περίμενε ότι θα την καλέσουν σε δείπνο με τον Μάρτι και τον Λίο το οποίο θα κατέληγε με εκείνη να χαστουκίζει τον Ντι Κάπριο και τον πρωταγωνιστή να ζητάει κι άλλο. Το αγαπημένο κορίτσι της Αυστραλίας είναι το εξώφυλλο Δεκεμβρίου της Vogue. 

“Δούλευα στα Subway στην Μελβούρνη, ήμουν καλλιτέχνης των σάντουιτς, έκανα την καλύτερη δουλειά και τώρα δεν μπορώ καν να φάω ένα  σάντουιτς από τα Subway γιατί ξέρω ότι μπορώ να το φτιάξω καλύτερα και φοβάμαι μην προσβάλλω κάποιον αν ζητήσω να το φτιάξω μόνη μου.  Ακόμη θυμάμαι την μέρα που παραιτήθηκα γιατί έπρεπε να ξεκινήσω γυρίσματα για το Neighbours  (τηλεοπτική καθημερινή σαπουνόπερα της Αυστραλίας και με δούλευαν γιατί δεν με πίστευαν. Έξι μήνες μετά με πλήρωσαν ένα τεράστιο ποσό για να κάνω το διαφημιστικό τους”. Αυτή είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, χαρακτηριστικό δείγμα happy go lucky Aussie που μεγάλωσε σε φάρμα και πίνει μπίρες μονορούφι. Αν έχεις δει το Λυκο της Wall Street είναι η Ναόμι, η ερωμένη που έγινε δεύτερη σύζυγος και έζησε τη δική της στιγμή Σάρον Στόουν όταν φόρεσε το θεόστενο ροζ φόρεμα χωρίς εσώρουχα. Αυτή την σκηνή λάτρεψε και ο Χιου Χέφνερ που ήθελε να την δει στο εξώφυλλο του Playboy. Αγνοεί ότι χρειάστηκαν 17 ώρες για την συγκεκριμένη σκηνή.


Κλείσιμο


Η 27χρόνη Μάργκοτ έχει πάντα μια περίεργη ιστορία να διηγηθεί όταν δίνει συνεντεύξεις. Όταν γύρισε όλο την Ευρώπη με ένα σακίδιο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ήταν στην Κροατία, είχε κάνει κατάδυση σε σπηλιά στην Αδριατική και πέρασε το βράδυ σε νησί Hvar. Στις 6 τα ξημερώματα επέστρεφε στο hostel μετά από ξενύχτι, ξυπόλητη και μούσκεμα από την πρωινή βουτιά  όταν την πήρε ο ατζέντης της. “Πήγαινε στο λιμάνι και μπες στο πρώτο καταμαράν που θα βρεις, σου έχω κλείσει θέση από το αεροδρόμιο του Σπλιτ για το JFK, έχεις εξάωρη στάση στο Παρίσι” άκουσε τον ατζέντη της. Φόρεσε τις πιτζάμες της και μπήκε στο αεροπλάνο, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη ανακάλυψε ότι χάθηκαν οι αποσκευές της. Σταμάτησε στο Topshop του Μπροντγουεϊ και σαν τρελή μάζευε ότι έβρισκε στις κρεμάστρες, μπήκε σε ένα ταξί άλλαξε εκεί πήγε στην οντισιόν με το  Γουίλ Σμιθ και πήρε το ρόλο. 




Ξεκίνησε παίζοντας επί δυόμιση χρόνια στην σαπουνόπερα Neighbours πριν μετακομίσει στο Χόλιγουντ για να βρει την τύχη της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κουίνσλαντ (ημερομηνία γέννησης το 1990), μέχρι τα 17 ήταν ή στην παραλία ή στην φάρμα των παππούδων της, από το 2007 και έπειτα προσπαθεί να πείσει τους δικούς της ότι η ηθοποιία δεν είναι ένα χόμπι αλλά το επάγγελμα που έχει διαλέξει για να βιοποριστεί. Τον Ιουνίο του 2008 το πρόσωπο της ήταν αναγνωρίσιμο στην Αυστραλία μέσα από το ρόλο της Ντόνα Φρίντμαν, ένας μικρός guest ρόλος που έγινε μόνιμος χαρακτήρας εξαιτίας της Μάργκοτ. “Έλειπα σε διακοπές με το αγόρι μου, πήγαμε για snowboard και με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι πήρα το ρόλο και ξεκινάω γυρίσματα σε δύο μέρες” θυμάται. Μέσα σε ένα χρόνο κέρδισε υποψηφιότητες σα Logie Awards (ως η πιο δημοφιλής πρωτοεμφανιζόμενη, ως η πιο hot γυναίκα στην τηλεόραση, και άλλα παρόμοια). 




Αποφάσισε το 2011 να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και εκεί βρήκε ένα ρόλο στη σειρά Pan Am στο πλευρό της Κριστίνα Ρίτσι, ωστόσο η σειρά κόπηκε λόγω της χαμηλής τηλεθέασης. Το 2012 κέρδισε ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στην κομεντί About Time και αμέσως μετά γνώρισε τον Μάρτιν Σκορσέζε. “Αν υπάρχει ένας άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να κάνεις γυμνό είναι αυτός” της είπε ο ατζέντης της. Ωστόσο στο πλατό σχεδόν παρακάλεσε τον Μάρτι (όπως τον αποκαλεί) να την αφήσει να κυκλοφορεί τόπλες. “Η Ναόμι χρησιμοποιεί το κορμί της όπως όλοι οι άλλοι τα χρήματα. Είναι ο δικός της τρόπος να ασκεί εξουσία. Στη σκηνή που ξεμυαλίζω τον Ντι Κάπριο ο Μάρτι μου είπε να φορέσω ρόμπα. Η Ναόμι δεν θα φορούσε ποτέ. Έπρεπε να είναι γυμνή”. Έχει κάνει μαθήματα ορθοφωνίας για να ακούγεται αμερικάνικη η προφορά της. “Τα πράγματα είναι απλά. Πηγαίνεις στις οντισιόν. Τότε αναρωτιούνται ποια είσαι. Σε βλέπουν. Κρίνουν την προφορά σου. Έπειτα τις υποκριτικές ικανότητες σου. Αν δεν σε ξαναδούν σύντομα σε ξεχνούν. Αν σε βλέπουν όμως πολύ συχνά στις οντισιόν, σε βαριούνται.” λέει ξέροντας ότι πρέπει να είσαι σκληρός  και αψεγάδιαστος για να επιβιώσεις στο Χόλιγουντ. Για τις ανάγκες του ρόλου της στο “Λύκο της Wall Street” γνωρίσει την πραγματική Ναόμι (την Ναντίν) που της είπε το εξής “δεν έδινα δεκάρα όταν πλάγιαζε με πόρνες. Ήταν εθισμένος στις ουσίες. Καμία μητέρα δεν θέλει ένα πρεζάκι κοντά στα παιδία της”. 



Μετά από ένα ρόλο σε ταινία του Σκορσέζε δεν είναι δύσκολο να βρεις δουλειά στην Καλιφόρνια. Στάθηκε επάξια στο πλευρό του Γουίλ Σμιθ στην κομεντί Focus. Έγινε το ανάλογο σκάνδαλο όταν βγήκαν -τυχαία- φήμες την περίοδο προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες για “φασούλα” μεταξύ των δύο. Εκείνη αρνήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι συνδέθηκε ερωτικά με τον Σμιθ. “Είναι τόσο αποκαρδιωτικό ότι παίρνουν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε στιγμές που κάναμε πλάκα και τις παρουσιάζουν κακοπροαίρετα. Νιώθω σαν να ήθελα ολόκληρη τη ζωή μου να μετακομίσω σε μια έπαυλη και όταν πραγματικά συμβαίνει δεν βρίσκω δύναμη να πακετάρω τα πράγματα από την παιδική κρεβατοκάμαρα μου” είπε σχετικά με τις φήμες για ερωτικό δεσμό. 




Οι φίλες της απογοητεύτηκαν όταν την ρώτησαν πως είναι να φιλάς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι εκείνη απαντούσε “δεν ήταν καθόλου ρομαντικό μετά από τόσες ώρες γυρισμάτων”. Αναγκάστηκε να πει στους γονείς της ότι ντουπλάραν τις γυμνές σκηνές για να μην τους ταράξει. Στην πρώτη οντισιόν με τον  Ντι Κάπριο σκέφτηκε να αυτοσχεδιάσει. “Παίξαμε μια σκηνή καυγά και αποφάσισα να τον χαστουκίσω αντί να φύγω εξοργισμένη. Αυτό έκανα λοιπόν φωνάζοντας βρισιές. Επικράτησε σιωπή μόλις τον χαστούκισα και νόμιζα ότι θα με διώξουν από το σετ ή θα με μηνύσουν. Σκάσανε όλοι στα γέλια. Άρχισα να ζητώ συγγνώμη υστερικά και τότε ο Λίο μου είπε “ήταν τέλειο, μπορείς να με ξαναχτυπήσεις”. 




Αντικατέστησε την Αμάντα Σέιφριντ στο ψυχολογικό θρίλερ «Z for Zachariah» του Κρεγκ Ζόμπελ, με τους Τσιουέτελ Ετζίοφορ και Κρις Πάιν και έβαψε τα μαλλιά της καστανά. Επικράτησε των Έμμα Στόουν και Τζέσικα Τσαστέιν για το ρόλο της Τζέιν στον «Ταρζάν» του Ντέιβιντ Γιέιτς. Τι την ενοχλεί; “Πρέπει να τρώω επί τρεις μέρες καρότα για να μπω στο μπικίνι”. Το 2014 η Χολιγουντιανή ηθοποιός λάνσαρε την δική της εταιρεία παραγωγής, την Lucky Chap Entertainment 




Παντρεύτηκε το 2016,  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μια ταπεινή τελετή με πενήντα καλεσμένους και ένα Oscar de le Renta νυφικό. Πόσταρε μια φωτογραφία με το μονόπετρο στο Instagram και ράγισαν οι καρδιές του αντρικού πληθυσμού. Γαμπρός ο  σκηνοθέτης Τομ Άκερλεϊ με τον οποίο γνωρίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του φιλμ Suite Française. Έκτοτε όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι ζει μια παραμυθένια ζωή στο πλευρό του συζύγου της. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης