Βίντεο: Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Batman!

Βίντεο: Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Batman!

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, Juctice League, δίνει στη δημοσιότητα η Mercedes, μέσα στην οποία πρωταγωνιστούν μερικά από τα πιο συναρπαστικά μοντέλα της

Βίντεο: Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Batman!
Τι θα οδηγεί ο Batman στην επερχόμενη ταινία, Justice League; Μια Mercedes-AMG Vision είναι η απάντηση, το πρωτότυπο που φτιάχτηκε για να δούμε σε πραγματικό μέγεθος το αντίστοιχο του νέου Gran Turismo, με την φουτουριστική εμφάνιση που μας ταξιδεύει χρόνια εμπρός, αφού ο Μπρους Γουέιν δεν μπορεί να κυκλοφορεί με «συμβατικά» αυτοκίνητα! Στο βίντεο που μας παρουσιάζει η Mercedes, από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, βλέπουμε μερικές από τις σκηνές που πρωταγωνιστούν τα μοντέλα της. 

Εκτός από το Vision Gran Turismo, βλέπουμε μια E-Class Cabriolet σε πρωτότυπη εκδοχή, πριν ακόμη παρουσιαστεί και ένα G-Class 4x4^2. Για να επανέλθουμε στο Vision, στο βίντεο αναφέρεται ότι έγινε αρκετή δουλειά από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της Mercedes, αφού δεν ήταν ένα λειτουργικό αυτοκίνητο, λόγω του ότι προοριζόταν για ένα στατικό έκθεμα. Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν οι... διαστάσεις του Μπεν Άφλεκ (Batman) και το ύψος των 1,92 μέτρων, που καθιστούσε απαραίτητη τη «μεγέθυνση» της καμπίνας για να μπορέσει να καθίσει μέσα σε αυτή με άνεση. Στον αντίποδα, η Wonder Woman χώρεσε με μεγάλη άνεση στην ευρύχωρη E-Class Cabriolet. Δείτε το βίντεο! 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης