Το «Sex and the City 3» ακυρώθηκε- Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Kim Catrall

Η τηλεοπτική Samantha Jones ήταν εκείνη που προκάλεσε τη διακοπή της τρίτης ταινίας

Τελικά, «Sex and the City 3», δεν θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς τα γυρίσματα που θα ξεκινούσαν το Φθινόπωρο, ακυρώθηκαν.  Η Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως, ωστόσο εξαιτίας των εξωφρενικών απαιτήσεων της Kim Catrall, η ταινία δεν θα γυριστεί ποτέ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, η τηλεοπτική Samantha Jones ήταν εκείνη που προκάλεσε τη διακοπή της τρίτης ταινίας, καθώς είχε την απαίτηση να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε αλλιώς δεν θα υπέγραφε για το έργο. Η Warner Bros αρνήθηκε να της κάνει το χατήρι και αποφάσισε να ακυρώσει ολόκληρη την παραγωγή, καθώς θεώρησε άδικο για τους θαυμαστές να γυρίσει την ταινία, μόνο με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

Kim Catrall



 
«Όλοι περίμεναν πως και πως να γίνει αυτή η ταινία, αλλά για άλλη μια φορά η Kim Catralll το γύρισε στον εαυτό της και το παίζει θύμα. Είχε το θράσος να πει στην Warner Bros ότι θα έκανε τη ταινία μόνο αν έκαναν άλλες ταινίες πάνω στις οποίες δούλευε. Γελοίο. Ποια νομίζει ότι είναι; Ο George Clooney», δήλωσαν πηγές στην Daily Mail.
 
Η Sara Jessica Parker παρευρέθηκε στο New York City Ballet Gala και όταν ρωτήθηκε για την τρίτη ταινία, επιβεβαίωσε την είδηση! «Τέλειωσε... δεν θα το κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, «είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr