Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας των Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας των Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα

Οι δύο σταρ στα 80 τους είναι πρωταγωνιστές και πάλι μιας ρομαντικής κομεντί όπως το «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο», του 1966 που αποθέωσε τις καριέρες τους

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας των Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα
Γεμάτοι κέφι και τρελή διάθεση προμοτάρουν την νέα τους ταινία οι... γερόλυκοι Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορτν. Οι δύο ηθοποιοί, στα 80 τους πλέον, πρωταγωνιστούν για μια ακόμα φορά σε μια ρομαντική κομεντί που μιλά για τον έρωτα και το σεξ μεταξύ ηλικιωμένων. Οι δυο τους ήταν οι πρωταγωνιστές της κλασικής πια ταινίας «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο», του 1966 και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παίξουν και πάλι μαζί. 

Η ταινία, σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ρίτες Μπάτρα, μιλά για την Αντι Μουρ, μια χήρα που ζει σε μια μικρή πόλη και η οποία βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του γείτονά της Λούις Γουότερς, που επίσης ζει μόνος. Το στόρι μεταξύ τους μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινά από την Άντι που ουσιαστικά προτείνει στον Λούις να ξεκινήσουν να κάνουν σεξ, έτσι, για την παρέα! 

«Στο "Ξυπόλυτοι στο Πάρκο" δεν μπορούσα να κρατήσω τα χέρια μου μακριά του» δήλωσε πρόσφατα η Τζέιν Φόντα για τον συμπρωταγωνιστή της. «Παίξαμε για την νεανική αγάπη και τώρα παίζουμε για την αγάπη μεταξύ ηλικιωμένων και για το σεξ μεταξύ ηλικιωμένων. Αν και κατά τη γνώμη μου ο σκηνοθέτης μας έκοβε τις σκηνές σεξ πολύ πολύ νωρίς», συμπληρώνει με χιούμορ.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης