Η Έμα Στόουν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2017

Η Έμα Στόουν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2017

Στην δεύτερη θέση η Τζένιφερ Άνιστον και στην τρίτη η Τζένιφερ Λόρενς - Μόνο οι τρεις τους είχαν κέρδη πάνω από 20 εκατ. δολάρια

Η Έμα Στόουν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2017
Η Έμα Στόουν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ για το 2017, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του περιοδικού Forbes. 

Η 28χρονη ηθοποιός έβγαλε 26 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες, με τα περισσότερα από αυτά να προκύπτουν από την βραβευμένη με Όσκαρ συμμετοχή της στην ταινία La La Land, που είχε κέρδη 445 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως. 

Επόμενη δουλειά της η ταινία «Battle of the Sexes» με τον Στιβ Καρέλ και η μαύρη κωμωδία του Netflix «Maniac» με τον Τζόνα Χιλ.

Κλείσιμο


Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον με 25,5 εκατ. δολάρια, κέρδη τα οποία προέρχονται όμως κυρίως από διαφημίσεις που κάνει, όπως αυτές για την εταιρία SmartWater και την Emirates. Στην τρίτη θέση η Τζένιφερ Λόρενς, με κέρδη 24 εκατ. δολάρια. Η Λόρενς ήταν πέρυσι πρώτη στη λίστα, με κέρδη μάλιστα 46 εκατ. δολαρίων. Είδε όμως το ποσό αυτό να πέφτει, καθώς φέτος συμμετείχε μόνο στην ταινία Mother! του Ντάρεν Αρονόφσκι, σαφώς μικρή παραγωγή, κι έτσι τα κέρδη της προέρχονται κυρίως από το συμβόλαιό της με τον Οίκο Dior.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Μελίσα Μακάρθι και η Μίλα Κούνις, ενώ ακολουθούν: Έμα Γουάτσον, Σαρλίζ Θερόν, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζούλια Ρόμπερτς και Έιμι Ανταμς. 

Μόνο οι τρεις πρώτες της λίστας ξεπέρασαν φέτος τα 20 εκατ. δολάρια κέρδη, ενώ πέρυσι ο αριθμός αυτός ήταν τέσσερις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης