Ben Affleck: Η αποκάλυψη για την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και το «ευχαριστώ» στην Jennifer Garner

Ben Affleck: Η αποκάλυψη για την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και το «ευχαριστώ» στην Jennifer Garner

Ο 44χρονος περιέγραψε το «μυστικό πέρασμα» από το αλκοόλ και έκανε λόγο για ένα «πρώτο βήμα μιας θετικής ανάκαμψης»

Ben Affleck: Η αποκάλυψη για την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και το «ευχαριστώ» στην Jennifer Garner
Με μία ανάρτησή του στο Facebook, o Ben Affleck επιβεβαίωσε ξανά το γνωστό από το παρελθόν πρόβλημά του με τον αλκοολισμό και την προσπάθειά του να απεξαρτηθεί. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε η θεραπεία του σε κλινική αποτοξίνωσης μόλις ολοκληρώθηκε ενώ ευχαρίστησε τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του Jennifer Garner για τη στήριξή της.

Ο 44χρονος περιέγραψε το «μυστικό πέρασμα» από το αλκοόλ και έκανε λόγο για ένα «πρώτο βήμα μιας θετικής ανάκαμψης». 

Ο ίδιος στην ανάρτησή του έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους πως μόλις ολοκλήρωσε σε κέντρο αποτοξίνωσης τη θεραπεία του. «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο και να είμαι όσο καλύτερος πατέρας μπορώ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ντρέπονται να ζητούν βοήθεια όταν τη χρειάζονται... Είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου την οικογένειά μου και τους φίλους μου αλλά και την Jennifer που στάθηκε δίπλα μου και φρόντισε τα παιδιά μας όσο εγώ δεν μπορούσα...» έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός του Χόλιγουντ.
Κλείσιμο




H κακή σχέση του Ben με το αλκοόλ κρατάει από τότε που ήταν ακόμη έφηβος και είδε τον πατέρα του, αφού πρώτα είχε χωρίσει από τη μητέρα του, να μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης και βγαίνοντας να εργάζεται για χρόνια σε αυτήν ως σύμβουλος. Το 1998 ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν ξαναπίνει αλκοόλ και το 2001 είχε ολοκληρώσει ένα μηνιαίο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, το οποίο ο ίδιος περιέγραψε ως «προληπτικό» σε σχέση με την ιστορία της οικογένειάς του με τον αλκοολισμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης