Baywatch: Το πρώτο «καυτό» τρέιλερ είναι γεγονός!

Baywatch: Το πρώτο «καυτό» τρέιλερ είναι γεγονός!

Ο «πιο σέξι άνδρας του κόσμου», Ντουέιν Τζόνσον και ο Ζακ Έφρον σώζουν ζωές, οι καλλονές Κέλι Ρόρμπαχ και Αλεσάντρα Νταντάριο «ασφυκτιούν» μέσα στα κόκκινα ολόσωμα μαγιό και το καλοκαίρι αναμένεται πιο... θερμό από ποτέ!

Baywatch: Το πρώτο «καυτό» τρέιλερ είναι γεγονός!
Η μεταφορά της τεράστιας τηλεοτικής επιτυχίας «Baywatch» στη μεγάλη οθόνη ήταν ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, που πλέον ήρθε ο καιρός να πάρει σάρκα και οστά.

Με τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και τον Ζακ Έφρον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, να επιδεικνύουν τα... προφανή σωματικά τους προσόντα, η ταινία αναμένεται να είναι το «blockbuster»του καλοκαιριού.

Και αυτό, καθώς πλάι στους δύο άρρενες πρωταγωνιστές, κάνουν την εμφάνισή τους -προς τέρψιν του ανδρικού κοινού, που ακόμα αναπολεί την Πάμελα Άντερσον με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό- οι Κέλι Ρόρμπαχ, Αλεσάντρα Νταντάριο, Πριάνκα Τσόπρα κ.ά.
Κλείσιμο

Όσο για τους πρώτους διδάξαντες; Ο «Μιτς Μπιουκάναν» -κατά κόσμον, Ντέιβιντ Χάσελχοφ- και η «Σι Τζέι Πάρκερ» -ήτοι, η Πάμελα Άντερσον- θα φορέσουν ξανά τα μαγιό τους σε ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης