Χωρίς παντελόνι στο εξώφυλλο του «W Magazine» η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Χωρίς παντελόνι στο εξώφυλλο του «W Magazine» η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Ένα πουκάμισο, μια γραβάτα, και σέξι γόβες αρκούν για να αποθεωθεί ξανά το είδωλο! - Μιλά για τον έρωτά της για τον Μάρλο Μπράντο, αναφέρεται στην δυναμική Χίλαρι Κλίντον και δηλώνει ότι λάτρεψε τη φτώχεια της, γιατί της ανέπτυξε τη δημιουργικότητά της 

Χωρίς παντελόνι στο εξώφυλλο του «W Magazine» η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ
Ένα πουκάμισο, μια γραβάτα, και σέξι γόβες αρκούν για να αποθεωθεί ξανά το είδωλο! Η 74χρονη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ποζάρει στο εξώφυλλο του «W Magazine», στο φακό του Steven Meisel, επιδιώκοντας να στείλει το μήνυμα στον κόσμο ότι η ηλικία δεν έχει καμία σημασία!

Φορά πουκάμισο Michael Kors, Armani γραβάτα, και παπούτσια από την προσωπική της συλλογή Jimmy Choo 

Κλείσιμο

Η Στρέιζαντ φωτογραφήθηκε με αφορμή την περιοδεία που κάνει για το άλμπουμ της «Encore: Movie Partners Sing Broadway» και θέλει να ταξιδέψει παντού το μήνυμα ότι «οι δυνατές γυναίκες είναι απλά γυναίκες με άποψη», όπως τονίζει στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό.


Marc Jacob πουκάμισο και γραβάτα, με καπέλο από την προσωπική της συλλογή


Ευτυχισμένη, υγιής και λαμπερή αφήνεται στα χέρια των ειδικών και εκμυστηρεύεται ότι ήταν ερωτευμένη με τον Μάρλο Μπράντο, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στην Χίλαρι Κλίντον. «Είναι πιο ενδιαφέρον να παίζεις δυνατές γυναίκες! Οι δυνατές γυναίκες είναι, απλά, γυναίκες με άποψη. Και έχουν αντιμετωπιστεί από καταβολής κόσμου με καχυποψία. Κοιτάξτε τη Χίλαρι Κλίντον. Και δυστυχώς, οι δυνατές γυναίκες δεν κερδίζουν το αγόρι στο τέλος της ταινίας. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησα ήταν το "Ο Καθρέφτης έχει Δύο Πρόσωπα" και ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν γιατί η ηρωίδα κερδίζει το αγόρι στο τέλος. Σκέφτηκα πως είχα μείνει μόνη για πολύ καιρό. Σκέφτηκα να κάνω αυτήν την ταινία και μετά, και στην πραγματικότητα, κέρδισα το αγόρι στο τέλος. Κατέληξα να παντρευτώ. Μέχρι ενός σημείου πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την πραγματικότητά σου».


Escada καπαρντίνα, Jimmy Choo μπότες και κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή



Σε άλλο μέρος της συνέντευξης αναφέρει: 

«Νομίζω πως οι άντρες τρομάζουν μαζί μου και φοβούνται. Γνωριστήκαμε με το σύζυγό μου, Τζέιμς Μπρόλιν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Τον γνώρισα σε ένα δείπνο και περίμενα ένα μουσάτο τύπο και αυτός είχε ξυριστεί. Τον ρώτησα: «Ποιος σου γάμ$&σε τα γένια;» Αργότερα μου αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη τη στιγμή που με ερωτεύτηκε. Ο άντρας μου θέλει να ακούει την αλήθεια, πράγμα ασυνήθιστο».

Και κλείνει αφοπλιστικά: «Τρελαινόμουν που δεν είχαμε χρήματα σε μικρή ηλικία. Ετσι, ανέπτυξα τη δημιουργικότητά μου». 

Escada φόρεμα για αυτή τη λήψη 

http://video.wmagazine.com/watch/barbra-streisand-crush-marlon-brando
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης