Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο αδερφό του Σιλβέστερ Σταλόνε

Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο αδερφό του Σιλβέστερ Σταλόνε

Ο Ντάντε είναι ο γιος του Φρανκ και της 5ης συζύγου του, Κάθι - Στις αδελφότητες του πανεπιστημίου αναζητούνται οι δράστες

Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο αδερφό του Σιλβέστερ Σταλόνε
Είναι μόλις 19 ετών, ονομάζεται Σταλόνε και -ναι- είναι αδερφός του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ Σιλβέστερ Σταλόνε. Παρόλα αυτά δεν διαθέτει τις ικανότητες του αδερφού του στο μποξ και βέβαια... μπορεί να πέσει, όπως ο κάθε... θνητός, θύμα ξυλοδαρμού.

Ο λόγος για τον Ντάντε Σταλόνε, τον αδερφό από διαφορετική μητέρα του διάσημου Σιλβέστερ Σταλόνε ή «κόμπρα», ή «ρόκυ», ή «ράμπο». Ο 19χρονος φοιτητής δέχθηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να «κληρονομήσει» αρκετούς μώλωπες και μερικά σπασμένα δόντια. Ο Ντάντε είναι ο γιος του Φρανκ Σταλόνε και της 5ης -παρακαλώ- συζύγου του, Κάθι Σταλόνε.

Ο διάσημος 70χρονος αδερφός του ενημερώθηκε για το συμβάν και δήλωσε πως «είναι ένας υπέροχος νέος, μαθητής του Α, που δεν μπλέκει σε φασαρίες. Είμαι πολύ στενοχωρημένος». Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ανάμεσα στις αδελφότητες που υπάρχουν, καθώς ο ίδιος ανήκει στην ΣίγμαΆλφαΈψιλον (ΣΑΕ).

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τις κόρες και τη σύζυγό του
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης