Η Τζολί στο διαζύγιο ζητάει το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων

Η Τζολί στο διαζύγιο ζητάει το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων

Και όχι μόνο καθώς στην κοσμηματοθήκη της ηθοποιού υπάρχουν κοσμήματα που η αξία τους ξεπερνά τα 4 εκατ. δολάρια 

Η Τζολί στο διαζύγιο ζητάει το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων
Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τότε που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και από ότι φαίνεται η μάχη με τον Μπραντ Πιτ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Στην πολυσέλιδη αίτησή της η ηθοποιός φέρεται να ζητάει από τον πρώην σύζυγό της και όλα τα πανάκριβα κοσμήματα ανάμεσά τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων. 

Σύμφωνα με τον «Hollywood Reporter» ο 52χρονος Πιτ για το δαχτυλίδι είχε ασχοληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Robert Procop. Το πανάκριβο δαχτυλίδι έχει πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι 16 καρατίων σε τετράγωνο σχήμα και κατασκευάστηκε για να ταιριάζει αποκλειστικά στα μακριά δάχτυλα της Τζολί. 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η κοσμηματοθήκη της Αντζελίνα έχει μέσα κομμάτια τεράστιας αξίας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.
Κλείσιμο



Στα Οσκαρ του 2009 η Τζολί φορούσε κάτι τεράστια σμαραγδένια σκουλαρίκια του Lorraine Schwartz, του κοσμηματοπώλη που έφτιαξε το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια κοστίζουν 2,5 εκατ. δολ. είναι φτιαγμένα από κολομβιανά σμαράγδια και είναι 115 καρατίων. Το ασορτί του δαχτυλίδι είναι 65 καράτια κοστίζει 1 εκατ. δολάρια. 

Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κρατήσει τα κοσμήματα ή αν τα επέστρεψε.
Τα περισσότερα από τα κοσμήματα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί είναι από τον διάσημο κοσμηματοπώλη του Μπέβερλι Χιλς Procop. Μάλιστα το  2010 ο Procop δημιούργησε ολόκληρη συλλογή με το όνομα της Τζολί τα έσοδα της οποίας πήγαν σε ίδρυμα για παιδιά που είχε ιδρύσει η ηθοποιός το 2006. 

Η ηθοποιός έχει πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία της έχει χαρίσει ο Πιτ στα 12 χρόνια της σχέσης τους. «Το σίγουρο είναι πως και ο Μπραντ Πιτ λατρεύει τα πανάκριβα κοσμήματα και τα έβλεπε σαν επένδυση», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.


To διαμαντένιο τσόκερ με τα ασορτί που φορούσε στον «Τουρίστα» όπου πρωταγωνιστούσε με τον Τζόνι Ντεπ


Κοσμήματα μεγάλης αξίας έχει στη συλλογή της η ηθοποιός και από ότι φαίνεται αν και της τα χάρισε ο Μπραντ Πιτ έχει σκοπό να τα διεκδικήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης