Οι πολιτικές φιλοδοξίες της Αντζελίνα Τζολί και οι διαφωνίες του Μπραντ Πιτ

Οι πολιτικές φιλοδοξίες της Αντζελίνα Τζολί και οι διαφωνίες του Μπραντ Πιτ

Ο ηθοποιός ήταν δυστυχισμένος και διαφωνούσε με το γεγονός ότι η σύζυγός του έπαιρνε τα παιδιά τους στα ταξίδια της σε εμπόλεμες περιοχές

Οι πολιτικές φιλοδοξίες της Αντζελίνα Τζολί και οι διαφωνίες του Μπραντ Πιτ

Οι πολιτικές φιλοδοξίες της Αντζελίνα Τζολί να γίνει πρέσβειρα του ΟΗΕ, να προσλάβει πολιτικούς συμβούλους και να φτιάξει στο σπίτι «ειδικό δωμάτιο πολέμου» ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.


Η Τζολί σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έχει εμμονή με την πολιτική την στιγμή που ο Πιτ ήταν καθέτως αντίθετος στο να εκθέτει τα έξι τους παιδιά σε εμπόλεμες χώρες.

Κλείσιμο
Δείτε το σπίτι που μένει τώρα με τα παιδιά της, μακριά από τον Πιτ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ η διάσημη ηθοποιός είχε δύο συμβούλους και ένα «δωμάτιο πολέμου» για να σχεδιάζει τα ταξίδια της.

O Μπραντ ήταν δυστυχισμένος και δεν συμφωνούσε καθόλου με το γεγονός ότι η σύζυγός του έπαιρνε συχνά τα παιδιά τους στα ταξίδια της, παρόλο που υποστήριζε το φιλανθρωπικό της έργο.  



«Ο Μπραντ πάντα την υποστήριξε αλλά τα ταξίδια με τα παιδιά ήταν η μεγάλη τους διαμάχη όλα αυτά τα χρόνια», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι δυο τους πριν από δύο εβδομάδες ήρθαν «στα χέρια» όταν η Αντζελίνα είχε επισκεφτεί στρατόπεδο προσφύγων στην Ιορδανία και είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της χώρας.



Η Τζολί ισχυρίζεται ότι στα ταξίδια της είναι πάντα ασφαλής γιατί έχει υψηλή προστασία όμως ο Πιτ αμφιβάλει για το πόσο μπορεί κάποιος να είναι ασφαλής σε εμπόλεμες περιοχές.  

Η 41χρονη ηθοποιός είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, αφού κατέχει το αξίωμα του ειδικού απεσταλμένου για την UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες) από το 2012. Έχει επίσης δημιουργήσει το Ίδρυμα Maddox Τζολί-Πιτ το οποίο κατασκεύασε το πρώτο  Millenium Village στην Ασία.

Τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως αμέσως μετά την είδηση ότι η Τζολί έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Τζόνι Ντεπ. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα μετά την ταινία ο «Τουρίστας» στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης