Οι νταντάδες «καίνε» τους Μπραντζελίνα: Απίστευτες αποκαλύψεις για τα 6 παιδιά τους

Οι νταντάδες «καίνε» τους Μπραντζελίνα: Απίστευτες αποκαλύψεις για τα 6 παιδιά τους

Καταγγελίες ότι τα παιδιά ζούσαν μέσα στο απόλυτο χάος και την αναρχία

Οι νταντάδες «καίνε» τους Μπραντζελίνα: Απίστευτες αποκαλύψεις για τα 6 παιδιά τους
Κάθε λεπτό που περνάει, οι αποκαλύψεις για τη ζωή του πιο διάσημου και λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ είναι καταιγιστικές και σοκάρουν: Αλκοόλ από παιδική ηλικία, cross dressing, επικίνδυνα παιχνίδια με μαχαίρια και καθόλου σχολείο. Οπως φαίνεται, η αναρχία ζούσε και βασίλευε στο σπίτι των Μπραντζελίνα.

Ως γνωστόν, ο Μπραντ και η Αντζελίνα έχουν έξι παιδιά, τα οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail
ζουν στην πλήρη αναρχία και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 15χρονος Μάντοξ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην νταντά του, από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο! 
Κλείσιμο

«Είχε πιει κρασί και οδήγησε το αυτοκίνητο. Μέσα στη νύχτα έτρεχε πάνω κάτω προκειμένου να πάει να χωθεί στο κρεβάτι των γονιών του» λέει η νταντά.

Ενα άλλο γεγονός που σοκάρει και αποκαλύπτει πάλι η ίδια νταντά είναι πως είχε ακούσει την Τζολί να λέει για τον Μάντοξ όταν εκείνος ήταν μόλις 7 ετών: «Του έχω ήδη αγοράσει τα μαχαίρια του». Πράγματι ο Μάντοξ από μικρός έπαιζε με όπλα και μαχαίρια και έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Οταν ήμουν 11 ετών η μητέρα μου μου αγόρασε τα πρώτα μου μαχαίρια. Είχα και πολλά όπλα». To δώρο του όταν έγινε 8 ετών ήταν να επισκεφτεί με τη μητέρα του καμπ προσφύγων στο Ιράκ.




Η ζωή μέσα στο σπίτι για τα έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά) ήταν πραγματικά ένα χάος: Κάθε παιδί είχε την δική του νταντά. Τα βράδια το ζευγάρι κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του και τα παιδιά έβλεπαν συνήθως κινούμενα σχέδια με τις νταντάδες. Κανένα από τα παιδιά της οικογένειας δεν πήγε σε πραγματικό σχολείο. Μόνο ο Μάντοξ, για τον οποίο η Αντζελίνα πιστεύει ότι έχει πολύ υψηλό IQ, πήγε σε ένα πολύ καλό σχολείο στο Λος Άντζελες αλλά αυτό κράτησε για πολύ λίγο. Τώρα η Τζολί σκέφτεται να τα πάει σε σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν!

«Είχαν χάσει τον έλεγχο των παιδιών τους. Τα παιδιά μεταξύ τους τσακώνονταν και έπαιζαν ξύλο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ επικρατούσε το απόλυτο χάος στο σπίτι», είπε ακόμα μία πρώην νταντά που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της. 

Ο Πιτ προσπαθούσε να τα πειθαρχήσει και πολλές φορές φώναζε, ενώ η Αντζελίνα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, δεν έκανε τίποτα για την ανατροφή τους. Μάλιστα είχε αναθέσει την ανατροφή τους στον αγαπημένο της αδερφό Χέβεν τον οποίο πλήρωνε με το 10% των εισπράξεών της.



Και οι καταγγελίες από πρώην νταντάδες συνεχίζονται: Τα παιδιά έκαναν πράγματα που δεν ήταν της ηλικίας τους, ενώ αυτό που ειδικά οι γκουβερνάντες δεν μπορούσαν να καταλάβουν ήταν ότι επιτρεπόταν στη Σιλόχ να ντύνεται σαν αγόρι. Οπως αναφέρουν «οι γονείς άφησαν το παιδί να χάσει την σεξουαλική του ταυτότητα». 

Οσοι γνωρίζουν την οικογένεια λένε πως τα παιδιά δεν είχαν καμία σταθερότητα. Ζούσαν σε διαφορετικά πολυτελή σπίτια στο Λος Άντζελες, στη Νέα Ορλεάνη, στο Λονδίνο και σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οταν το ζευγάρι ήθελε να μείνει μόνο του, έμενε σε πολυτελείς σουίτες και τα παιδιά έμεναν με τις νταντάδες για μέρες ολόκληρες. 

«Για ατέλειωτες μέρες μέναμε με τα παιδιά τους χωρίς ρεπό. Ηταν μια πραγματική τρέλα», είπε μια από τις πολλές νταντάδες που αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους. 


Δείτε τα παιδιά του ζεύγους Μπραντζελίνα



Όταν η Αντζελίνα έλεγε ότι ο Μπράντ είναι υπέροχος πατέρας:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης