Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ»

Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ»

«Διαλυμένος και συντετριμμένος» από την απόφαση της Αντζελίνα ο ηθοποιός - Οι αρνητικές φήμες όμως γι' αυτόν περί αλκοόλ, ναρκωτικά και ξεσπάσματα βίας τον έχουν εξοργίσει


Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ»
«Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ». Αυτό φέρεται να δηλώνει ο Μπραντ Πιτ μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη «αγεφύρωτες διαφορές» με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ είναι διαλυμένος και συντετριμμένος από την απόφαση της άλλοτε αγαπημένης του να τον χωρίσει και όσο και αν την παρακάλεσε να μην προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου, τελικά δεν τα κατάφερε. Η Αντζελίνα είναι αποφασισμένη: θέλει να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ και αυτό δεν αλλάζει.

«Ο Μπραντ έμαθε για την αίτηση διαζυγίου μόλις μία μέρα πριν το κάνει. Μόλις είχαν επιστρέψει από την Ευρώπη. Είναι τρελός για την Αντζελίνα και ήθελε η σχέση τους να πάει καλά. Την ικέτευσε να σώσουν το γάμο τους αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη» ισχυρίζεται η ίδια πηγή στο περιοδικό «Post».

Ρεπορτάζ του ΕΤ για τον Μπραντ Πιτ
Κλείσιμο
 



Πάντως μπορεί ο Πιτ να έμαθε για την αίτηση του διαζυγίου μία μέρα πριν τη δήλωση της άλλοτε αγαπημένης του, οι δυο τους, όπως έχει γίνει γνωστό, είχαν συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το ενδεχόμενο του χωρισμού. Παρ' όλα αυτά κανείς δεν προχωρούσε στο επόμενο, μεγάλο βήμα αντιθέτως προσπαθούσαν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές. Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράφει το «US Weekly», ότι η οικογένεια είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά ακυρώθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της ηθοποιού να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.





Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα κάνει γνωστά το ίδιο άτομο, ο 52χρονος ηθοποιός δεν είναι μόνο σοκαρισμένος από την απόφαση του χωρισμού αλλά και από τα όσα αρνητικά κυκλοφόρησαν γι΄αυτόν αμέσως μετά τη δήλωση της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πλευρά της Τζολί ο Πιτ είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές είχε ξεσπάσματα οργής, κάτι που «έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του».

«Το πρώτο του μέλημα ήταν πώς να προστατεύσει τα παιδιά του από την όλη διαδικασία. Μετά όμως οι αρνητικές φήμες γι' αυτόν αναφορικά με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα ξεσπάσματα βίας άρχισαν να εξαπλώνονται τόσο γρήγορα που εξοργίστηκε» ανέφερε η ίδια πηγή.

«Ο Μπραντ δεν έχει προβλήματα με ναρκωτικά ή προβλήματα θυμού. Ναι, καπνίζει κάποιες φορές χασίς και πίνει. Αλλά το ελέγχει. Η αλήθεια είναι ότι τσακώνονταν πολύ» πρόσθεσε.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης