«Χρυσός» συμβιβασμός για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

«Χρυσός» συμβιβασμός για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Ο ηθοποιός θα δώσει επτά εκατομμύρια δολάρια στην Χερντ, με την οποία έμεινε παντρεμένος μόλις για 15 μήνες

«Χρυσός» συμβιβασμός για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ
Σε έναν «χρυσό» συμβιβασμό που αγγίζει τα επτά εκατομμύρια δολάρια έληξε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της «Daily Mail», η Αμερικανίδα ηθοποιός απέσυρε της κατηγορίες περί σωματικής και λεκτικής κακοποίησης από τον διάσημο σύζυγό της και οι δύο σταρ του Χόλιγουντ κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Τζόνι Ντεπ θα δώσει επτά εκατομμύρια δολάρια στην Χερντ, με την οποία έμεινε παντρεμένος μόλις για 15 μήνες. 

Σε κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, που φέρεται να έχει στην κατοχή της η βρετανική εφημερίδα, το ζευγάρι περιγράφει τη σχέση του ως «παθιασμένη» και σε ορισμένες περιπτώσεις «ασταθής», αλλά υπογραμμίζουν πως κανένας από τους δύο δεν ήθελε να βλάψει τον άλλον εσκεμμένα. 
Κλείσιμο

«Κανένα από τα δύο μέρη δεν προέβη σε ψευδείς κατηγορίες για οικονομικό κέρδος και δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόθεση σωματική ή συναισθηματική βλάβη», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα για τον Τζόνι στο μέλλον και θα δωρίσει τα έσοδα από το διαζύγιο για φιλανθρωπίες».

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, τα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, όπως για το κομμένο δάχτυλο, τα ναρκωτικά και τα μεθύσια, επηρέασαν πολύ τον Ντεπ ο οποίος «ήθελε απλά να τελειώνει με αυτή την ιστορία».

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Χερντ ήθελε να παραδεχθεί ο Τζόνι στην κοινή ανακοίνωσή τους ότι την κακοποιούσε, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι η Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Ντεπ στις 23 Μαΐου και πέντε ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο, το 2012, σε μια εποχή που ο Ντεπ ζούσε ακόμη με την Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης