Kylie Jenner: Σέλφι με κορσέ και χωρίς σουτιέν

Kylie Jenner: Σέλφι με κορσέ και χωρίς σουτιέν

Αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί η 18χρονη αδερφή των Kardashians

Kylie Jenner: Σέλφι με κορσέ και χωρίς σουτιέν
Η Kylie Jenner έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα σκανδαλοθηρικά μέσα γιατί στις αρχές Μαΐου χώρισε με τον Tyga. Οπότε η Kylie κάνει ότι είναι δυνατόν για να φαίνεται στην πρώτη γραμμή. 



Χθες η 18χρονη ανέβασε στο Snapchat σέλφι φωτογραφία της για να δείξει την λεπτή μέση της αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής. Αυτή την εποχή ακολουθεί και εκείνη αυστηρά το πρόγραμμα γυμναστικής των Kim, Kourtney και Khloe. 

Κλείσιμο
Η Kylie στη φωτογραφία φοράει ένα στενό κορσέ που σφίγγει την μέση της ενώ από πάνω δεν φοράει στηθόδεσμο. Γιατροί και γυμναστές προειδοποιούν ότι οι ασφυκτικοί κορσέδες που χρησιμοποιούνται για να δείχνουν λεπτή τη μέση μπορεί να προκαλέσουν ζημιές σε ζωτικά όργανα του σώματος που βρίσκονται στην περιοχή της κοιλιάς. 




Η Jenner που βαδίζει περήφανα στο δρόμο που χάραξε η αδερφή της Kim ανέβασε φωτογραφία και με το νέο μαύρο της κραγιόν ενώ σε άλλο ποστ φοράει μια μπλούζα που γράφει fake (ψεύτικο).



Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Kris Jenner -μητέρα των κοριτσιών- δέχτηκε από το E! πρόταση για να γίνει το δημοφιλές ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» ταινία.  

Αν πραγματοποιηθεί τότε οι αδερφές Kim, Khloe, Kourtney αλλά και οι νεότερες Kendall και Kylie θα βάλουν στην τσέπη τους περισσότερα από 140 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ian Halperin, συγγραφέας της δυναστείας των Kardashian αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun ότι: «Κορυφαίος παραγωγός του Χόλιγουντ πρόκειται να κάνει μια τεράστια προσφορά και να δώσει πολλά χρήματα για να γίνει ταινία η οικογενειακή ζωή των σταρ.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης