Βίντεο: Υπόσχεται πολλά το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του House of Cards!

Βίντεο: Υπόσχεται πολλά το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του House of Cards!

Ο Φρανκ Άντεργουντ επιστρέφει δριμύτερος για ακόμα μια σεζόν του House of Cards και μας ανοίγει την όρεξη 

Βίντεο: Υπόσχεται πολλά το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του House of Cards!
Στο ίδιο μοτίβο αλλά σαφώς με πολύ ενδιαφέρον στόρι, αναμένεται η νέα σεζόν της δημοφιλούς, αμερικανικής, τηλεοπτικής σειράς House of Cards, καθώς το νέο τρέιλερ που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μας δίνει μια μικρή αλλά χορταστική γεύση.

Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο, εκτός από τον Κέβιν Σπέισι, που ενσαρκώνει επιτυχημένα, τον απίστευτα δαιμόνιο (και πλέον πρόεδρο των ΗΠΑ) Φρανκ Άντεργουντ, επανεμφανίζονται και η γυναίκα του Κλαιρ, την οποία ενσαρκώνει η Ρόμπιν Ράιτ, που είχε ανακοινώσει στο τέλος της τρίτης σεζόν ότι τον εγκαταλείπει, αλλά και ο πιστός του συνεργάτης Νταγκ Στάμπερ.

Πέραν αυτών και άλλων χαρακτήρων που συνεχίζουν στον τέταρτο κύκλο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Μαρτίου, την εμφάνισή τους για πρώτη φορά θα κάνουν και νέοι χαρακτήρες. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη και επιτυχημένη ηθοποιός, Έλεν Μπέρνστιν, ο Τζόελ Κίναμαν, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «κορίτσι με το τατουάζ», αλλά έκανε το μεγάλο βήμα ενσαρκώνοντας τον Ρόμποκοπ στην ομώνυμη ταινία, αλλά και η Νιβ Κάμπελ, ή αλλιώς «Σίντνεϊ Πρέσκοτ» από το πασίγνωστο Scream.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης