Cindy Crawford: «Γίνομαι 50 ετών και αποσύρομαι»

Cindy Crawford: «Γίνομαι 50 ετών και αποσύρομαι»

Το θρυλικό super model βγαίνει στη... σύνταξη 

Cindy Crawford: «Γίνομαι 50 ετών και αποσύρομαι»
Η Cindy Crawford στην τελευταία της συνέντευξη ανακοίνωσε ότι στις 20 Φεβρουαρίου, ημέρα των πεντηκοστών της γενεθλίων, θα αποσυρθεί από το μόντελινγκ που την ανέδειξε όλα αυτά τα χρόνια της πετυχημένης της καριέρας. 

Το supermodel, γίνεται 50 και δηλώνει στο περιοδικό Rhapsody United Airlines: «Είμαι σίγουρη πως για άλλα δέκα χρόνια θα υπάρχουν φωτογραφήσεις, αλλά όχι ως μοντέλο πια» λέει η Crawford στο νέο τεύχος του περιοδικού. 

«Και αυτό είναι εντάξει. Το έχω κάνει. Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους απίστευτους φωτογράφους.Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να επανεφεύρω τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να αποδεικνύω πια τίποτα για μένα. Δεν θέλω να το κάνω» αναφέρει.   

Κλείσιμο


Με αφορμή τα 50 της και την αλλαγή σελίδας έχει επιμεληθεί και την έκδοση ενός βιβλίου το οποίο περιλαμβάνει όλη της τη ζωή μέσα από φωτογραφίες και εικόνες από τις δουλειές της. Η ίδια λέει πως το «Becoming - Cindy Crawford» είναι κάτι σαν αποχαιρετισμός στην καριέρα της ως μοντέλο.   Μια από τις τελευταίες δουλειές στην οποία συμμετείχε πρόσφατα, απολαμβάνοντας θερμές κριτικές ήταν η καμπάνια του οίκου Balmain.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης