Νέες αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Σιν: Κόλλησε AIDS από τρανσέξουαλ;

Νέες αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Σιν: Κόλλησε AIDS από τρανσέξουαλ;

Ο άτακτος ηθοποιός έχει ξοδέψει 6,6 εκατομμύρια δολάρια, προσπαθώντας να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση αρκετών βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του - Δεν έχουν σταματημό οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του 

Νέες αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Σιν: Κόλλησε AIDS από τρανσέξουαλ;
Δεν φαίνεται να έχουν σταματημό οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του Τσάρλι Σιν, καθώς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «Daily Mail» ο ηθοποιός κόλλησε τον ιό του HIV από τρανσέξουαλ, με τον οποίο είχε σεξουαλικές επαφές.



Κλείσιμο
Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο 50χρονος Σιν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον ιό εδώ και τέσσερα χρόνια, άφησε να εννοηθεί πως υποψιάζεται πώς μπορεί να κόλλησε.

Ο ηθοποιός φαίνεται να πιστεύει πως τον κόλλησε ένας τρανσέξουαλ άντρας, τον οποίο κάλεσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.



Σύμφωνα με μια πηγή της «Daily Mail» σχολιάζεται: «Ο Τσάρλι είναι εδώ και καιρό γοητευμένος από τους άντρες τρανσέξουαλ. Η περιέργειά του για αυτούς ήταν τέτοια που προσέλαβε μερικούς, καλώντας τους στο σπίτι του αρκετές φορές. Φοβάται πως σε μια από αυτές τις συναντήσεις κόλλησε τον ιό του HIV, ενώ ανησυχεί πως πιθανότατα το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο. Οι δικηγόροι του έχουν προετοιμαστεί για περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με τα συγκεκριμένα ραντεβού του Σιν, καθώς πιστεύουν ότι οι λεπτομέρειες θα βγουν στη δημοσιότητα».



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ηθοποιού στην εκπομπή «Today show», όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει το πότε μολύνθηκε, ο Σιν απάντησε πως: «Αυτή τη στιγμή όχι εξ ολοκλήρου, όχι».
Παρ' όλα αυτά μετά την παραδοχή πως είναι οροθετικός, η αδυναμία του 50χρονου στους τρανσέξουαλ αποκαλύφθηκε. Η Άννα Γκριστίνα, ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής στη Νέα Υόρκη, ισχυρίζεται πως ο Σιν έχει ξοδέψει εκατοντάδες δολάρια για σεξ με τρανσέξουαλ, οι οποίοι δεν είχαν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, κατά το διάστημα 2009-2010.



Την ίδια ώρα, ο ηθοποιός έχει ξοδέψει 6,6 εκατομμύρια δολάρια, προσπαθώντας να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση αρκετών βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του. Σε κάποια από αυτά, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να συνδέεται σεξουαλικά με γυναίκες, άντρες και τρανσέξουαλ, ενώ κάνει χρήση κοκαΐνης και κρακ. Το αμερικανικό site «Radar Online» ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του τέσσερα βίντεο, ενώ σε κάποιο από αυτά πρωταγωνιστεί εκτός από τον Σιν και η πρώην σύζυγος του, Μπρουκ Μιούλερ και ένας άντρας αγνώστων στοιχείων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης