Charlie Sheen: Έτοιμος να ομολογήσει ότι είναι ο ηθοποιός που έχει AIDS!

Charlie Sheen: Έτοιμος να ομολογήσει ότι είναι ο ηθοποιός που έχει AIDS!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο 50χρονος θα μιλήσει σε λίγες ώρες «ζωντανά» στον τηλεοπτικό σταθμό NBC και θα αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο ηθοποιός που όλοι ψάχνουν

Charlie Sheen: Έτοιμος να ομολογήσει ότι είναι ο ηθοποιός που έχει AIDS!
Οι φήμες που ήθελαν τον Charlie Sheen, τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Two and a Half Men», να είναι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ που βρέθηκε θετικός στον ιό HIV -ο οποίος προκαλεί το AIDS- είχαν «οργιάσει» το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες ώρες από τον ίδιο τον σταρ!

Η αμερικανική ιστοσελίδα NewYork Daily News αναφέρει πως ο 50χρονος Charlie Sheen, θα μιλήσει σε λίγες ώρες «ζωντανά» στην εκπομπή «Today» του τηλεοπτικού σταθμού NBC και θα αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο ηθοποιός που όλοι ψάχνουν.

Την ίδια ώρα, το National Enquirer αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός προσπαθούσε επί πολλά χρόνια να κρατήσει με κάθε τρόπο κρυφό το γεγονός ότι είχε HIV, την ώρα που πρωταγωνιστούσε σε γνωστές ταινίες και αμερικανικές σειρές και ενώ διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.

Κλείσιμο
Ο 50χρονος με την πρώην σύζυγό του, Brooke Mueller


«Ο Charlie πίστευε ότι ήταν άφθαρτος και δεν έπαιρνε προφυλάξεις, ακόμη και παρά το γεγονός ότι επιδίδονταν σε σεξουαλικές πρακτικές "υψηλού κινδύνου"», είπε στο περιοδικό ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το National Enquirer, η πρώην σύζυγος του Sheen, η ηθοποιός Brooke Mueller, υποστηρίζει ότι ο 50χρονος και πατέρας των δύο παιδιών της, την μόλυνε σκόπιμα με τον ιό!

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεκάδες γυναίκες καταγγέλλουν πως ο ηθοποιός τις εξέθεσε στον ιό του HIV και μάλιστα πως μια από τις κυρίες αυτές κατάφερε να καταλήξει σε μια οικονομική συμφωνία με τον ηθοποιό, προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια.

Sheen για διακοπές στην Χαβάη με τρεις πορνοστάρ


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sheen υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς μολύνθηκε και ζει με τον φόβο ότι αφότου αποκαλυφθεί ότι έχει HIV το «άστρο» του θα σβήσει και το ταλέντο του θα ξεχαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο  Charlie Sheen είναι γνωστός για τις συνευρέσεις του με πόρνες και τα one night stand που έχει κάνει.

«Πηγή» δήλωσε πριν από λίγο καιρό για το θέμα στην εφημερίδα Independent, ότι είναι κοινό μυστικό πως ο ηθοποιός έχει μολυνθεί με τον ιό HIV και ο ίδιος το γνωρίζει εδώ και χρόνια. Η ίδια πηγή χαρακτήρισε «αηδιαστικό» το γεγονός ότι ο ηθοποιός απέκρυψε από τις ερωτικές του συντρόφους το πρόβλημα και, συμπλήρωσε, ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Σκηνή από την αμερικανική σειρά «Two and a Half Men»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης