H Μπέλα Χαντίντ πάσχει από τη νόσο του Lyme

H Μπέλα Χαντίντ πάσχει από τη νόσο του Lyme

Η 19χρονη πανέμορφη αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ, πάσχει από την ασθένεια που μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι

H Μπέλα Χαντίντ πάσχει από τη νόσο του Lyme
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η πανέμορφη αδελφή του διάσημου (και επίσης πανέμορφου) μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ, Μπέλα, πάσχει από τη νόσο του Lyme. 

Την ασθένεια της 19χρονης καλλονής αποκάλυψε η ίδια της η μητέρα, η ίδια ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τον «χαμό» στον διαδικτυακό κόσμο γύρω από το όνομά της και συνεχίζει την καθημερινότητά της με κανονικούς ρυθμούς. 

Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή η όμορφη μελαχρινή απαθανατίστηκε σε γνωστό εστιατόρια της Νέας Υόρκης μαζί με τον σύντροφό της, όπου γευμάτιζαν για τα γενέθλιά της. 

Κλείσιμο
Τι είναι η νόσος του  Lyme

Η Βορρελίωση ή Νόσος του Lyme είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Η παρουσίαση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης