Τζένιφερ Λόρενς: «Αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι το τέλος του κόσμου»!

Τζένιφερ Λόρενς: «Αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι το τέλος του κόσμου»!

Η 25χρονη ηθοποιός δεν έχει κρύψει τις πολιτικές της πεποιθήσεις και μάλιστα, το 2013, ήταν η πρώτη υποψήφια για να υποδυθεί την νεαρή Χίλαρι Κλίντον, σε μια κινηματογραφική βιογραφία που, όμως, δεν έγινε ποτέ 

Τζένιφερ Λόρενς: «Αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι το τέλος του κόσμου»!
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζένιφερ Λόρενς, μια από τι πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της νέας γενιάς, εξέφρασε τις πολιτικές της απόψεις σχετικά με τον υποψήφιο δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά την προώθηση της νέας της ταινίας «The Hunger Games: Mockingjay – Part 2», η 25χρονη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «Entertainment Weekly» πως: «Αν ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα σημαίνει το τέλος του κόσμου». Ο συμπρωταγωνιστής της, Λίαμ Χέμσγουορθ, έσπευσε να συμφωνήσει μαζί της, σχολιάζοντας: «Σε υποστηρίζω σε αυτό», ενώ και ο Τζος Χάτσερσον τόνισε πως: «Είναι διαφημιστικό κόλπο. Δεν γίνεται να είναι αληθινό».



Η Λόρενς, η οποία έχει βραβευτεί με Όσκαρ, συνέχισε, τονίζοντας πως δεν είναι πεπεισμένη πως ο Τραμπ είναι ειλικρινής. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ειλικρινά πιστεύω πως τα τηλεοπτικά reality έχουν φτάσει σε ένα σημείο, όπου κάτι σαν αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για λόγους ψυχαγωγίας. Είμαστε ανάμεσα σε αυτό ή στην καταπληκτική ιδέα της Χίλαρι».
Κλείσιμο

Η 25χρονη ηθοποιός φαίνεται πως παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς σχολίασε πως: «Παρακολουθούσα μια από τις δημόσιες εμφανίσεις του και ένας τύπος είπε: “Αγαπάω τον Ντόναλντ Τραμπ γιατί λέει όλα όσα σκέφτομαι, αλλά δεν μπορώ να εκφράσω”. Και σκέφτηκα: “Έχεις απόλυτο δίκιο. Να ποιος θέλω να εκπροσωπεί τη χώρα μου, κάποιος που είναι πολιτικά λάθος. Αυτό θα ήταν τέλειο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης