Ο Τζόνι Ντεπ ανησυχεί για την κόρη του Λίλι Ρόουζ

Ο Τζόνι Ντεπ ανησυχεί για την κόρη του Λίλι Ρόουζ

Η καριέρα της 16χρονης κόρης του ηθοποιού, έχει «εκτοξευθεί», τόσο στη μόδα, όσο και στον κινηματογράφο

Ο Τζόνι Ντεπ ανησυχεί για την κόρη του Λίλι Ρόουζ
Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε πως τον ανησυχεί η εκτόξευση της καριέρας της κόρης του, Λίλι Ρόουζ, στον κινηματογράφο και τη μόδα. 

Η 16χρονη κόρη του αστέρα του Χόλιγουντ και της Γαλλίδας Βανέσα Παραντί, συμφώνησε τον περασμένο Ιούλιο να γίνει το επίσημο πρόσωπο για τα γυαλιά Chanel. Ακόμα, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ αναμένεται να εμφανιστεί στην ταινία «Yoga Hosers», στο πλευρό του 52χρονου πατέρα της. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2016.

Κλείσιμο


Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Τζόνι Ντεπ στο γερμανικό περιοδικό «Gala»: «Για να είμαι ειλικρινής, ανησυχώ αρκετά. Δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό στη Λίλι Ρόουζ, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Αλλά αυτό είναι το πάθος της και το διασκεδάζει». Ο 52χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει προταθεί τρεις φορές για Όσκαρ, πρόσθεσε πως: «Ξέρει ότι είμαι πάντα δίπλα της».

Ο Ντεπ και η Παραντί είναι γονείς ενός ακόμα αγοριού, του 13χρονου Τζακ, ενώ ο Ντεπ ενδέχεται στο μέλλον να ξαναγίνει πατέρας, από την 29χρονη νέα σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Παράλληλα, η καριέρα του Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, καθώς η επερχόμενη ταινία του, «Black Mass» έχει συγκεντρώσει καταπληκτικές κριτικές. Στην ταινία ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον γκάνγκστερ James “Whitey” Bulger, ενώ εντύπωση προκαλεί η μεταμόρφωση του Ντεπ για τις ανάγκες του ρόλου.



Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου, ενώ στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν, εκτός από τον Ντεπ, οι: Μπένετικτ Κάμπερμπατς, Τζόελ Έντγκερτον, Ντακότα Τζόνσον, Πίτερ Σάρσγκαρντ και Τζούνο Τεμπλ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης