Άμπερ Ρόουζ: Έβαλε τα κλάματα γιατί οι πρώην της την αποκαλούν...«slut»

Άμπερ Ρόουζ: Έβαλε τα κλάματα γιατί οι πρώην της την αποκαλούν...«slut»

Το Slut Walk, είναι γυναικείο κίνημα και υποστηρίζει πως οι γυναίκες μπορούν να φορούν ό,τι θέλουν χωρίς να νιώθουν πως είναι προκλητικές

Άμπερ Ρόουζ: Έβαλε τα κλάματα γιατί οι πρώην της την αποκαλούν...«slut»
H Amber Rose, έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη σκηνή του Slut Walk, στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Η πληθωρική τηλεπερσόνα και μοντέλο δάκρυσε όταν μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί  από πρώην συντρόφους της για το προκλητικό της ντύσιμο.  



Η 31χρονη, είπε χαρακτηριστικά: «Αποφάσισα να μιλήσω στο Slut Walk για όλες τις γυναίκες που έχουν γίνει αποδέκτες αρνητικών σχολίων για την εμφάνιση τους. Αν και κλαίω, θέλω να είμαι δυνατή και να κοιτάω ψηλά για όλες εσάς». Μάλιστα, επί σκηνής συγχώρεσε και τους πρώην συντρόφους της, ανάμεσα τους και τον Kanye West, λέγοντας «αφήνω όλα τα αρνητικά μου συναισθήματα για τα λόγια που μου έχουν πει, να φύγουν».  

Κλείσιμο


Για όσους δεν γνωρίζουν, το Slut Walk, είναι γυναικείο κίνημα που ξεκίνησε το 2011 στον Καναδά και υποστηρίζει πως οι γυναίκες μπορούν να φορούν ό,τι θέλουν χωρίς να νιώθουν πως είναι προκλητικές και να φοβούνται πως θα αποτελέσουν στόχο βιαστών ή να δέχονται ρατσιστικά σχόλια από τους άντρες. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης