Beyonce: Κλείνει σήμερα τα 34

Beyonce: Κλείνει σήμερα τα 34

Η Beyonce είναι παντρεμένη από το 2008 με τον 45χρονο ράπερ και μουσικό παραγωγό από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης Jay –Z και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Blue Ivy Carter

Beyonce: Κλείνει σήμερα τα 34
Τα 34 της χρόνια κλείνει σήμερα η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια της r’n’b, Beyonce, και το διαδίκτυο έχει ήδη γεμίσει από τις ευχές των αμέτρητων fans της.

Η Beyoncé γεννηθηκε στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα τη δεκαετία του 1990, με το γυναικείο συγκρότημα των “Destiny's Child” (Beyoncé Knowles, Kelly Rowland και Michelle Williams). Η ίδια γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση, τόσο μέσα από τη συμμετοχή της στο γκρουπ αυτό όσο και κατά τη διάρκεια της προσωπικής της καριέρας που ακολούθησε μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

Το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, το οποίο πούλησε 13 εκατομ. δίσκους και κέρδισε 5 βραβεία Grammy, κυκλοφόρησε το 2003 με τον τίτλο «Dangerously in Love» και περιέχει επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα, όπως το «Crazy in Love».

Η Beyonce είναι παντρεμένη από το 2008 με τον 45χρονο ράπερ και μουσικό παραγωγό από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης Jay –Z και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Blue Ivy Carter. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002. Ο γάμος τους στις 4 Απριλίου του 2008 έγινε με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να πάρει καμιά δημοσιότητα.

Τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι και πιθανό διαζύγιο δίνουν και παίρνουν. Βέβαια οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για κατασκευάσματα από τη μεριά του ζευγαριού για να βρίσκεται πάντα στη δημοσιότητα.
Κλείσιμο
































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης