Ενώ οι φήμες για διαζύγιο οργιάζουν, η γυναίκα του Will Smith κάνει σέρφινγκ στη Χαβάη

Ενώ οι φήμες για διαζύγιο οργιάζουν, η γυναίκα του Will Smith κάνει σέρφινγκ στη Χαβάη

Φαίνεται ότι το μόνο πρόβλημα των Smith είναι το πώς θα μοιράσουν την περιουσία τους - Ποια είναι η περιουσία τους; 240 εκατομμύρια δολάρια

Ενώ οι φήμες για διαζύγιο οργιάζουν, η γυναίκα του Will Smith κάνει σέρφινγκ στη Χαβάη
Την ώρα που για άλλη μια φορά τα αμερικανικά tabloids κάνουν λόγο για διαζύγιο, εκείνη δεν δίνει καμιά σημασία και συνεχίζει τις διακοπές της στην εξωτική Χαβάη. Ο λόγος για την 44χρονη σύζυγο του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Will Smith, Jada Pinkett Smith, η οποία εθεάθη σε παραλία στη Χαβάη να ετοιμάζεται για το αγαπημένο της άθλημα, τo σερφ.



Η κυρία Smith, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, διαθέτει σώμα 20χρονης, κάτι που οφείλεται στη μανία της με την καθημερινή γυμναστική. Και καλά κάνει εδώ πού τα λέμε καθώς ούτε στα επαγγελματικά της κάνει κάτι ιδιαίτερο ούτε είναι γνωστή και για κάτι άλλο πέρα από το να είναι σύζυγος ενός από τους πιο γνωστούς και πιο πλούσιους ηθοποιούς στον κόσμο.

Κλείσιμο


Οσο για τα δημοσιεύματα, αυτά δίνουν και παίρνουν. Το περί ανοιχτού γάμου έχει γραφτεί εδώ και πολλά χρόνια. Ο 46χρονος Smith άλλωστε είναι από τους πιο γνωστούς καρδιοκατακτητές του Hollywood. Το τελευταίο όμως δημοσίευμα είναι διαφορετικό αυτήν τη φορά, καθώς κάνει λόγο για κρυφό διαζύγιο των δυο ηθοποιών μετά από 17 χρόνια γάμου. Το μόνο πρόβλημα όμως που υπάρχει είναι το πώς θα μοιράσουν την περιουσία τους. Ποια είναι η περιουσία τους; 240 εκατομμύρια δολάρια.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης