Είναι η σέξι νταντά η αιτία χωρισμού του Μπεν Άφλεκ;

Είναι η σέξι νταντά η αιτία χωρισμού του Μπεν Άφλεκ;

Κοινές τους φωτογραφίες φουντώνουν τα σενάρια - Η νεαρή Christine Ouzounian προς το παρόν απολαμβάνει την προσοχή των ταμπλόιτ , χωρίς να δίνει καμία απάντηση 

Είναι η σέξι νταντά η αιτία χωρισμού του Μπεν Άφλεκ;
Η πρώην νταντά των παιδιών του ζευγαριού φαίνεται πως είναι η αιτία διαζυγίου για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Γκάρνερ. 

Όπως γράφουν τα ταμπλόιτ του Χόλλιγουντ, η νεαρή και σέξι Κριστίν Ουζουνιάν, ο παράνομος δεσμός της οποίας με τον ηθοποιό έφερε τη διάλυση του σπιτιού του, απολαμβάνει της προσοχής των ΜΜΕ και σε καμία περίπτωση δεν... κρύβεται. 

Κλείσιμο


Εμφανίστηκε μάλιστα πρόσφατα μακιγιαρισμένη, με ανανεωμένο μαλλί και ρούχα γνωστών σχεδιαστών, ενώ όπως έγινε γνωστό, έχει προσλάβει και ειδικό για να την βοηθήσει να ξεπεράσει την κρίση! 

Χάρισε στους παπαράτσι που την περίμεναν ένα χαμόγελο και ένα νεύμα με το χέρι της και δεν προέβη σε καμία δήλωση. 





Ο ίδιος ο Αφλεκ έχει αρνηθεί πως μεταξύ τους υπήρξε το οτιδήποτε, χωρίς πάντως να καθησυχάσει τις φήμες. Ο χωρισμός του συνέβη όταν η 28χρονη ξεκίνησε να εργάζεται ως νταντά των τριών παιδιών του. Ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες του με την Ουζουνιάν, ενώ η τελευταία είδε το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιουνίου, λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός επισήμως, και μάλιστα είχε τραβηχθεί στις Μπαχάμες. 

Την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε η απόλυσή της, όμως φωτογραφήθηκε ξανά με τον Μπεν Άφλεκ από τους παπαράτσι στις 17 Ιουλίου... 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης