Ζιζέλ: Έβαλε μπούργκα για να επισκεφθεί κλινική πλαστικής χειρουργικής

Ζιζέλ: Έβαλε μπούργκα για να επισκεφθεί κλινική πλαστικής χειρουργικής

Το μοντέλο και η αδερφή της επέλεξαν πλαστικό χειρουργό στο Παρίσι για να υποβληθούν σε ολονύχτια επέμβαση

Ζιζέλ: Έβαλε μπούργκα για να επισκεφθεί κλινική πλαστικής χειρουργικής
Η Ζιζέλ, φόρεσε μπούργκα, προκειμένου να επισκεφτεί γνωστή κλινική στο Παρίσι, για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση αξίας 11.000 δολαρίων.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η 35χρονη βραζιλιάνα καλλονή συνοδευόμενη από τη μικρότερη αδερφή της Ραφαέλα, που ήταν κι αυτή μεταμφιεσμένη, βγήκε από τη λιμουζίνα της μεταμφιεσμένη σε... μουσουλμάνα.

Κλείσιμο


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15 Ιουλίου και αυτά που πρόδωσαν την Ζιζέλ, ήταν δυο πράγματα. Πρώτον, ο σοφέρ της τον οποίο έχει εδώ και πέντε χρόνια και δεύτερον τα χρυσά σανδάλια που φορούσε και τα οποία δεν ταιριάζουν με την αμφίεση μιας σωστής μουσουλμάνας, καθώς το ισλάμ απαγορεύει τα «ανοιχτά» παπούτσια. 



Όπως αναφέρει η «New York Post», το μοντέλο και η αδερφή της επέλεξαν πλαστικό χειρουργό στο Παρίσι για να υποβληθούν σε ολονύχτια επέμβαση.



Συγκεκριμένα, η Ζιζέλ λέγεται πως έκανε πλαστική στα μάτια και στο στήθος της, το οποίο θεωρούσε πως είχε «κρεμάσει» μετά από δυο εγκυμοσύνες.



Συνολικά οι δυο επεμβάσεις της κόστισαν 11.000 δολάρια και ήταν το δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλια της, αλλά και για την «συνταξιοδότηση» της από το μόντελινγκ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης