Πάρις Χίλτον: Τρόμος στον αέρα για την διάσημη κληρονόμο

Πάρις Χίλτον: Τρόμος στον αέρα για την διάσημη κληρονόμο

Αιγύπτιος ηθοποιός έκανε στην 34χρονη Πάρις Χίλτον μια από τις χειρότερες φάρσες που έχει γίνει ποτέ, όταν βρέθηκε στα εγκαίνια ξενοδοχείου στο Ντουμπάι 

Πάρις Χίλτον: Τρόμος στον αέρα για την διάσημη κληρονόμο
Η πλούσια Αμερικανίδα κληρονόμος, Πάρις Χίλτον, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντουμπάι στα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου. Η 34χρονη Πάρις δεν φανταζόταν, ούτε στα πιο εφιαλτικά της όνειρα, τι επρόκειτο να της συμβεί...


Κλείσιμο

Ο Αιγύπτιος ηθοποιός Ράμεζ Γκαλάλ είναι γνωστός στη χώρα του για τις ακραίες φάρσες που στήνει για τους καλεσμένους της τηλεοπτικής του εκπομπής. Μετά τα εγκαίνια του ξενοδοχείου έγινε πρόταση στην Πάρις Χίλτον να μπει σε ένα μικρό ελικοφόρο αεροσκάφος και να κάνει μια βόλτα για να δει το Ντουμπάι από ψηλά. Η διάσημη κληρονόμος δέχθηκε και βρέθηκε μέσα στο αεροσκάφος με άλλα άτομα, ενώ δίπλα της κάθισε φορώντας μαύρα γυαλιά ο Αιγύπτιος ηθοποιός.



Και ενώ η Χίλτον αμέριμνη έβγαλε τον καθρέφτη της για να πουδράρει τη μύτη της, το σήμα κινδύνου στο αεροσκάφος άρχισε να ηχεί, ο πιλότος έκανε επικίνδυνες μανούβρες και το αεροσκάφος άρχισε να παίρνει καθοδική πορεία.



Ένας άνδρας έδωσε αλεξίπτωτα σε μερικούς από τους επιβαίνοντες και τους έσπρωξε έξω από το αεροσκάφος. Η Πάρις Χίλτον έντρομη ρωτούσε τι συνέβαινε και φώναζε ότι δεν θέλει να πετάξει με αλεξίπτωτο στο κενό.



Στις απελπισμένες κραυγές της ο Αιγύπτιος ηθοποιός έβγαλε τα μαύρα γυαλιά του και της αποκάλυψε ότι πρόκειται για φάρσα! Πάντως, η πλούσια κληρονόμος δεν γέλασε καθόλου με την τρομακτική φάρσα και στο επίμαχο βίντεο ακούγεται να του φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω»!

Μάλιστα, ενδεικτικό για το πόσο η Πάρις Χίλτον φοβήθηκε και δεν διασκέδασε με την φάρσα του Γκαλάλ, είναι ότι στους λογαριασμούς της στα social media δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ασυνήθιστο περιστατικό.



Σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Χίλτον είχε δηλώσει ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης