Η τηλεοπτική νταντά Fran Drescher αποκαλύπτει: Εκανα ασταμάτητο σεξ με τον γκέι πρώην σύζυγό μου

Η τηλεοπτική νταντά Fran Drescher αποκαλύπτει: Εκανα ασταμάτητο σεξ με τον γκέι πρώην σύζυγό μου

«Για 21 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι δεν το είχα καταλάβει. Κάναμε τόσο πολύ σεξ καθημερινά που δεν πήγαινε το μυαλό μου», είπε η ηθοποιός

Η τηλεοπτική νταντά Fran Drescher αποκαλύπτει: Εκανα ασταμάτητο σεξ  με τον γκέι πρώην σύζυγό μου
Η Fran Drescher η πιο διάσημη τηλεοπτική νταντά αποκάλυψε δημόσια πως για 21 ολόκληρα χρόνια έκανε ασταμάτητα σεξ με τον πρώην γκέι σύζυγό της. 

Η 57χρονη Fran που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο των Community Foundation Vision Awards έκανε πιπεράτες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή: «Εχω έναν γκέι έμπορο τέχνης, έναν γκέι δερματολόγο, έναν γκέι οδοντίατρο, να μην αναφέρω και τον κομμωτή μου και ένα γκέι πρώην σύζυγο... Ευτυχώς κάναμε πολύ σεξ» και συνέχισε: «Για 21 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι δεν το είχα καταλάβει. Κάναμε τόσο πολύ σεξ καθημερινά που δεν πήγαινε το μυαλό μου». 

Κλείσιμο

Η Drescher ήταν παντρεμένη για 21χρόνια με τον Peter Marc Jacobson για τον οποίο έμαθε ότι είναι γκέι μετά τον χωρισμό τους. Τώρα όπως λέει και η ίδια είναι πολύ καλοί φίλοι. 


Οσον αφορά το σήμερα η γλυκιά νταντά είπε: «Τώρα, είμαι παντρεμένη με αυτόν τον σοφιστικέ στρέιτ άνδρα (Shiva Ayyadurai), ο οποίος τρελαίνεται επίσης για ρούχα: να μου τα βγάζει».

πηγή: new york post

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης