Αγνώριστος ο γόης του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ

Αγνώριστος ο γόης του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον ηθοποιό καθώς επέστρεφε σπίτι του από την εκκλησία, όπου είχε παρακολουθήσει την Κυριακάτικη λειτουργία

Αγνώριστος ο γόης του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ
Ο Βαλ Κίλμερ, που κάποτε υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, εθεάθη πρόσφατα εμφανώς γερασμένος και καταπονημένος να περπατά σε έναν δρόμο στο Μαλιμπού.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον ηθοποιό καθώς επέστρεφε σπίτι του από την εκκλησία, όπου είχε παρακολουθήσει την Κυριακάτικη λειτουργία. Ο πρωταγωνιστής του «Batman Forever» πρόσφατα διέψευσε φήμες ότι πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, ωστόσο η εμφάνισή του μάλλον επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, ο Κίλμερ εισήχθη εσπευσμένα στις αρχές του χρόνου στο νοσοκομείο καθώς εμφάνισε ιδιαίτερα σοβαρά συμπτώματα, μεταξύ των οποίων και η αιμόπτυση.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζονται ορισμένα δημοσιεύματα, δεν θέλησε να ακολουθήσει την αγωγή που του πρότειναν οι γιατροί του καθώς ο ίδιος είναι οπαδός της Χριστιανικής Επιστήμης, ενός κινήματος που ισχυρίζεται ότι οι προσευχές μπορούν να θεραπεύσουν κάθε ασθένεια.

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης