Kim Kardashian: Προσπαθεί να κάνει παιδί με εξωσωματική!

Kim Kardashian: Προσπαθεί να κάνει παιδί με εξωσωματική!

«Με τον σύζυγό μου προσπαθούμε πολύ σκληρά. Κάθε μέρα. Είναι στα αλήθεια εξοντωτικό και αγχωτικό», είπε η διάσημη τηλεπερσόνα

Kim Kardashian: Προσπαθεί να κάνει παιδί με εξωσωματική!
Δεύτερο παιδί με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης προσπαθεί να κάνει η Kim Kardashian. H διάσημη τηλεπερσόνα που δεν κρύβει την επιθυμία της για ένα παιδί ακόμα κατέφυγε στην εξωσωματική για να αυξήσει τις πιθανότητες της σύλληψης.

«Η Kim υποβάλλεται σε εξωσωματική, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στο σώμα της», ανακοίνωσε εκπρόσωπός της. Η Kim που έχει κάνει τη ζωή της ριάλιτι θα προβάλει την προσπάθειά της για ένα παιδί μέσα από τη σειρά «Keeping Up With The Kardashians».

Η Kardashian εμφανίζεται στο επεισόδιο της Κυριακής ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάποιου γυναικολογικού ιατρείου και με δάκρυα στα μάτια ανακοινώνει ότι η προσπάθεια για σύλληψη απέτυχε. Η Kim είχε πει από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα έκανε εξωσωματική καθώς οι προσπάθειές της για φυσική σύλληψη είχαν αποτύχει παταγωδώς.

Κλείσιμο


«Πριν από λίγα χρόνια τρεις διαφορετικοί γιατροί μου είχαν πει ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Για το λόγο αυτό ήθελα να καταψύξω τα ωάρια μου» και συμπλήρωσε: «Μάλιστα ήμουν έτοιμη να το κάνω μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος στην North. Θέλω να κάνω ένα αγόρι και ένα ακόμα κοριτσάκι. Και το θέλω άμεσα. Μου αρέσει να είμαστε μεγάλη οικογένεια και θέλω αδερφάκια για την North. Θα ξανακάνουμε εξωσωματική αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να συλλάβουμε με φυσικό τρόπο».



Το Us Weekly σε δημοσίευμά του ισχυρίζεται ότι η Kim και ο σύζυγός της Kanye West σκέφτονται ακόμα και την περίπτωση της παρένθετης μητέρας σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν αλλιώς. 



Μάλιστα μόλις οι γιατροί πρότειναν στην Kim την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας η μητέρα της Kris Jenner σκέφτηκε την Kourtney για να κυφορήσει. 
«Η Kourtney είναι πρόθυμη να το κάνει, η Kim όμως δεν είναι τόσο ενθουσιασμένη με την ιδέα». Μάλιστα η Kim φέρεται να έχει πει: «Η ιδέα της παρένθετης μητέρας με τρομάζει. Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. Δεν θα τολμούσα καν να ζητήσω κάτι τέτοιο από μια άλλη γυναίκα».



Πάντως η Kardashian δεν έχει σταματήσει να ελπίζει: «Με τον σύζυγό μου προσπαθούμε πολύ σκληρά. Κάθε μέρα. Είναι στα αλήθεια εξοντωτικό και αγχωτικό. Είναι άλλο να το κάνεις για τη διασκέδασή σου και άλλο για έναν τέτοιο σκοπό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης