Ben Affleck -Jennifer Garner: Χωρίζουν!

Ben Affleck -Jennifer Garner: Χωρίζουν!

Ο γάμος τους περνάει σοβαρή κρίση και το διαζύγιο σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι προ των πυλών

Ben Affleck -Jennifer Garner: Χωρίζουν!
Ενα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner περνάει σοβαρή κρίση στο γάμο του και το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Τα περιοδικά ΟΚ! και National Enquirer σε δημοσιεύματά τους κάνουν λόγο ότι η σχέση του ζευγαριού έχει διαλυθεί και ήδη ο Ben και η Jennifer ζουν χωριστά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον 3χρονο Samuel. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα το ζευγάρι έχει να μοιράσει περιουσία που ξεπερνάει τα 150 εκατ. δολάρια.

Κλείσιμο


Πάντως ο Affleck δεν ήθελε ο χωρισμός να δημοσιοποιηθεί πριν την νέα του ταινία «Batman v Superman: Dawn Of Justice». Συνεργάτης του ανέφερε ότι τα media θα ενδιαφερθούν περισσότερο για την προσωπική του ζωή παρά για την ταινία του. 

Τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει πριν από καιρό και εδώ και ένα μήνα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση. 



Δημοσίευμα του Radar Online αναφέρει επίσης ότι η 43χρονη Garner δεν ήταν ευχαριστημένη με το γάμο της εδώ και καιρό. Φίλος του ζευγαριού είχε πει σχετικά: «Συχνά όταν ο Ben και η Jen είχαν προβλήματα τα έκαναν στην άκρη ενώ πολλές φορές απομακρυνόταν ο ένας από τον άλλον για λίγο. Μετά το ξεπερνούσαν».



Τώρα όμως τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά καθώς η Garner πηγαίνει σε ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί το διαζύγιο. Το ζευγάρι θα γιόρταζε στις 29 Ιουνίου την 10η επέτειο του γάμου του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης