Τζένιφερ Ανιστον: Τρώει υδατάνθρακες και έχει αυτό το κορμί!

Τζένιφερ Ανιστον: Τρώει υδατάνθρακες και έχει αυτό το κορμί!

Η 46χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει στους θαυμαστές της τα μυστικά της διατροφής της

Τζένιφερ Ανιστον: Τρώει υδατάνθρακες και έχει αυτό το κορμί!
Τους εκατομμύρια θαυμαστές της με αναρτήσεις στο Instagram φρόντισε να ενημερώσει η Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτοντας τα μυστικά της διατροφής της.

Πίσω από την αψεγάδιαστη σιλουέτα της κρύβεται ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής πέντε γευμάτων την ημέρα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και υδατάνθρακες. Η 46χρονη ηθοποιός λέει πως δεν πρέπει να... φοβόμαστε τους υδατάνθρακες γιατί είναι πραγματικά χρήσιμοι για τη σωστή λειρτουργία του οργανισμού.

«Καλημέρα Instagram», έγραφε η Ανιστον και πόσταρε μια φωτογραφία από το πρωινό της που περιελάμβανε μια φέτα του τοστ από μαύρο ψωμί, αυγά ποσέ, φέτες ντομάτας και αβοκάντο. Μάλιστα η ηθοποιός διευκρίνισε ότι τα αυγά προέρχονται από το δικό της... κοτέτσι. «Οι κότες μου κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο



Η αρραβωνιαστικιά του Justin Theroux εκτός από το πολύ υγιεινό πρωινό που απόλαυσε δεν παρέλειψε να κάνει και τη γυμναστική της που περιελάμβανε γιόγκα, βαράκια και κάρδιο -παρέα πάντα με τον αγαπημένο της σκύλο.



Το μεσημεριανό της όπως αποκαλύψε η ίδια είχε επίσης καλούς υδατάνθρακες. «Η τέλεια μεσογειακή μου σαλάτα για μεσημεριανό. Αγγούρι, μαϊντανός, μέντα, κόκκινο κρεμμύδι, ρεβύθια, πλιγούρι, φέτα, και φιστίκια».



Ποστάροντας τις παραπάνω φωτογραφίες είναι σαφές ότι η Ανιστον δεν απέχει από τους υδατάνθρακες και τη γλουτένη.

«Το κλειδί για να παραμένει κάποιος υγιής και καλλίγραμμος είναι να τρώει σωστά και να γυμνάζεται. Οι υπερβολές και οι στερήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Η Τζένιφερ ακολουθεί μια διατροφή πέντε γευμάτων και δεν της αρέσει σε καμία περίπτωση να μετράει θερμίδες», αποκάλυψε η προσωπική της γυμνάστρια Kathy Kaehler και συνέχισε: «Τρώει τρία βασικά γεύματα την ημέρα και δύο μικρά. Σας συμβουλεύω πάντα να ετοιμάζετε τα γεύματά σας οι ίδιοι στο σπίτι, ακόμα και τις Κυριακές. Η Τζένιφερ για παράδειγμα δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κουτί μπισκότα στην καθισιά της. Θα έτρωγε μόνο ένα για τη γεύση. Της αρέσει το μέτρο. Προτιμά να πιει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με ένα φίλο και την επόμενη μέρα να είναι καλά, παρά να πιει ένα μπουκάλι και να είναι άρρωστη για δυο μέρες. Εχει μάθει να φροντίζει εξίσου το ίδιο το σώμα, το μυαλό και την ψυχή της. Η ίδια λέει, όταν έχεις άγχος, φαίνεσαι πάντα κουρασμένος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης