Mickey Rourke: Είναι πλέον ένας άλλος

Mickey Rourke: Είναι πλέον ένας άλλος

Ξεκινώντας από τα πρόσωπο, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι από μακριά ο Mickey Rourke θυμίζει τον δικό μας ηθοποιό Γιάννη Βούρο

Mickey Rourke: Είναι πλέον ένας άλλος
Κάθε φορά και διαφορετική είναι η εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού Mickey Rourke, ο οποίος δεν ξέρουμε αν έχει κρίση ηλικίας αλλά καλά πάντως δεν είναι. Ο 62χρονος εθεάθη αυτές τις μέρες σε δρόμο στο Beverly Hills στο Λος Αντζελες εντελώς αγνώριστος. Ξεκινώντας από τα πρόσωπο, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι από μακριά θυμίζει τον δικό μας ηθοποιό Γιάννη Βούρο. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα ο Rourke έχει ξαπλώσει και πάλι στο κρεβάτι του πλαστικού, με αποτέλεσμα να γίνει για άλλη μια φορά ένας άλλος. Οσο για τα ρούχα που φορούσε, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι αδύνατον, κοιτάζοντας μάλιστα και τις λευκές καουμπόϋκες μπότες, να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει στυλιστικά.

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του κάποιος από τους παπαράτσι τον ρώτησε από μακριά αν θα πάλευε με τον γνωστό 38χρονο μποξέρ Floyd Mayweather για ένα εκατομμύριο δολάρια. Τι απάντησε ο Rourke; Οχι φυσικά.

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης