Keeley Hazell: Εμφάνιση αλά Pamela Anderson

Keeley Hazell: Εμφάνιση αλά Pamela Anderson

Ενα ανάλογο μαγιό φόρεσε αυτές τις μέρες και η Keeley Hazell και ξεχύθηκε στις ηλιόλουστες παραλίες της Καλιφόρνια, στα πλαίσια μιας φωτογράφησης εμπνευσμένης από τη δημοφιλή σειρά "Baywatch"

Keeley Hazell: Εμφάνιση αλά Pamela Anderson
Στη γνωστή θρυλική αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Baywatch” η καυτή Pamela Anderson έτρεχε στην παραλία φορώντας το περιβόητο κόκκινο ολόσωμο μαγιό, που είχαν λατρέψει εκατομμύρια άντρες-fans σε όλον τον κόσμο.

Ενα ανάλογο μαγιό φόρεσε αυτές τις μέρες και το μοντέλο Keeley Hazell και ξεχύθηκε στις ηλιόλουστες παραλίες της Καλιφόρνια, στα πλαίσια μιας φωτογράφησης εμπνευσμένης από τη δημοφιλή σειρά.

Κλείσιμο


Η όμορφη αυτή κυρία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1986 σε προάστιο του Λονδίνου και το όνειρό της ήταν να γίνει κομμώτρια. Στα 17 της ξεκίνησε να φωτογραφίζεται για διαφημιστικές καμπάνιες, με αποτέλεσμα να την κερδίσει ο χώρος του μόντελινγκ. Παράλληλα με το μόντελινγκ ασχολείται με την ηθοποιία. Ηταν μάλιστα μια από τις κυρίες που πέρασαν από κάστινγκ για το ρόλο της Anastasia στην κινηματογραφική ταινία “The Fifty Shades of Grey”.

H Keeley εδώ και πολλά χρόνια είναι μέλος της PETA, της οργάνωσης που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης