Ο Ρομπ Λόου «μοιράζεται» τα μυστικά της ομορφιάς του

Ο Ρομπ Λόου «μοιράζεται» τα μυστικά της ομορφιάς του

Ο γοητευτικός ηθοποιός «βγάζει» στην αγορά μία νέα σειρά περιποίησης για άνδρες, που δημιούργησε ο ίδιος

Ο Ρομπ Λόου «μοιράζεται» τα μυστικά της ομορφιάς του
Υπήρξε από τους πιο όμορφους ηθοποιούς της γενιάς του και σίγουρα ακόμα παραμένει από τους πιο γοητευτικούς. Πρόκειται για τον Ρομπ Λόου ο οποίος επιστρέφει στο προσκήνιο όχι ως ηθοποιός, αλλά ξεκινώντας μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Οπως ανήγγειλε ο ίδιος «βγάζει» στην αγορά μία νέα σειρά περιποίησης για άνδρες, που ονομάζεται Profile, την οποία και προετοιμάζει εδώ και έξι χρόνια.

«Ο υπ' αριθμόν ένα στόχος μου δεν ήταν να δημιουργήσω μία διαφημιστική σειρά καλλυντικών» τόνισε στο WWD ο Λόου και επισήμανε ότι «τα αποτελέσματα των καλλυντικών του, είναι εμφανή, και πως τα συστατικά που περιέχουν λειτουργούν πραγματικά σε αντίθεση με τα σέξι τεχνάσματα που εμφανίζουν πολλά άλλα καλλυντικά στις διαφημίσεις τους».

Κλείσιμο


Ο γνωστός ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι δεν είναι απλώς το «πρόσωπο» της σειράς, όπως κάνουν οι περισσότεροι διάσημοι. «Αυτό που θέλω πραγματικά να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι είναι ότι εγώ έφτιαξα αυτή τη σειρά από την αρχή», είπε και πρόσθεσε: «δεν είμαι ο διάσημος που απλώς υπογράφω τη σειρά, δεν είμαι το πρόσωπο του προϊόντος. Είμαι ο δημιουργός του».

Η σειρά διαθέτει πέντε προϊόντα και πωλείται από αυτήν την εβδομάδα μέσω του profile4men.com. Στα σχέδια του ηθοποιού είναι να δημιουργήσει αρώματα και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης