Miley Cyrus: Δείτε το πέντε εκατ. δολαρίων ράντσο που αγόρασε

Miley Cyrus: Δείτε το πέντε εκατ. δολαρίων ράντσο που αγόρασε

Ο λόγος για την 22χρονη σήμερα Αμερικανίδα ποπ σταρ Miley Cyrus, η οποία αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματά της αγοράζοντας ένα υπέροχο και πολυτελές ράντσο στο Λος Αντζελες

Miley Cyrus: Δείτε το πέντε εκατ. δολαρίων ράντσο που αγόρασε
Το τι ακριβώς κάνει τον τελευταίο καιρό πέρα από τα ολονύχτια πάρτι και τις ημίγυμνες εμφανίσεις δεν ξέρουμε ακριβώς. Αυτό όμως που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στα 17 της ήταν η πιο πλούσια ανήλικη κυρία στην Αμερική λόγω των εμφανίσεων της σε τηλεοπτικές παιδικές σειρές του καναλιού Disney. Ο λόγος για την 22χρονη σήμερα Αμερικανίδα ποπ σταρ Miley Cyrus, η οποία αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματά της αγοράζοντας ένα υπέροχο και πολυτελές ράντσο στο Λος Αντζελες, στην περιοχή των σταρ Hidden Hills, δίνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4 εκατομ. δολαρίων.

Το υπέροχο αυτό ράντσο χτίστηκε το 1954 και το σπίτι μέσα σε αυτό μεταξύ άλλων έχει 7 μεγάλα υπνοδωμάτια, 6 πολυτελή μπάνια, κουζίνα με όλες τις ανέσεις, γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας και μεγάλο κελάρι με πολλά και πανάκριβα κρασιά. Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος κήπος, γήπεδο για ιππασία, εξωτερική πισίνα και χώρος για μπάρμπεκιου. Οσο για τους γείτονες, στην περιοχή μένει το μισό Hollywood, με πιο κοντά τη γνωστή τηλεοπτική οικογένεια Kardashian.


Κλείσιμο






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης