George Clooney: Κλείνει τα 54 και γιορτάζει με νέα Porsche

George Clooney: Κλείνει τα 54 και γιορτάζει με νέα Porsche

H 37χρονη δικηγόρος θέλοντας να του δείξει πόσο τον αγαπάει του χάρισε μια Porsche 911 GT3RS, αξίας 180 χιλιάδων ευρώ, με την οποία θα αντικαταστήσει την παλιά του Porsche 911

George Clooney: Κλείνει τα 54 και γιορτάζει με νέα Porsche
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, 6 Μαϊου, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός George Clooney, ο οποίος δυστυχώς μεγαλώνει και κλείνει τα 54. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της “Mirror”ο καυτός άντρας από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών δέχτηκε ένα δώρο από την αγαπημένη σύζυγό του Amal Alamuddin που θα ήθελε ο κάθε άντρας.

H 37χρονη δικηγόρος θέλοντας να του δείξει πόσο τον αγαπάει του χάρισε μια Porsche 911 GT3RS, αξίας 180 χιλιάδων ευρώ, με την οποία θα αντικαταστήσει την παλιά του Porsche 911. Οπως μάλιστα αναφέρει και το δημοσίευμα, ο ηθοποιός λατρεύει τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα και έχει αδυναμία στα γρήγορα και στυλάτα, όπως είναι μια Porsche.

Το μόνο βέβαια αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά της Αμερικής τον Ιούλιο, οπότε ο Clooney θα χρειαστεί να περιμένει λίγο καιρό για να πάρει το κλειδί στα χέρια του.

Κλείσιμο












































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης