Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Το τέλος μιας σύντομης σχέσης

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Το τέλος μιας σύντομης σχέσης

Σύμφωνα με το γνωστό εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό “People” ο μεγάλος έρωτας, όπως οι ίδιοι τον χαρακτήριζαν, μας τελείωσε και ο καθένας βαδίζει πλέον το δρόμο του

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger: Το τέλος μιας σύντομης σχέσης
Μετά από πολλές αγκαλιές, μεγάλα χαμόγελα και τρελά πάρτι σε Μαϊάμι και Λας Βέγκας ήρθε το τέλος. Για πολλούς αναμενόμενο βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Ο λόγος για το τέλος της σύντομης σχέσης της Αμερικανίδας ποπ σταρ Miley Cyrus και του γιου του Arnold Schwarzenegger, Patrick, οι οποίοι εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια μαζί.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με το γνωστό εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό “People” ο μεγάλος έρωτας, όπως οι ίδιοι τον χαρακτήριζαν, μας τελείωσε και ο καθένας βαδίζει πλέον το δρόμο του. “Δεν είναι απλά ένα διάλειμμα, όπως γράφεται”, αναφέρει το δημοσίευμα, “είναι κάτι που έχει οριστικά τελειώσει”.



Ο λόγος τώρα για το χωρισμό δεν είναι άλλος, πάντα με το δημοσίευμα, από το γεγονός ότι τα δυο παιδιά βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, κάτι που δυσκόλευε από την αρχή τη σχέση τους. Ο 21χρονος Patrick σπουδάζει και έχει αφιερωθεί στις σπουδές του ενώ η 22χρονη Cyrus ασχολείται-λέμε τώρα- με την καριέρα της.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης