Και ο Θεός έπλασε... τη Charlize

Και ο Θεός έπλασε... τη Charlize

Η νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό «W» δεν αφήνει πολλά περιθώρια - H Theron είναι εδώ και σε κάνει να κολλάς με τις αποκαλυπτικές της πόζες 

Και ο Θεός έπλασε... τη Charlize
Τα λόγια είναι περιττά όταν κανείς μιλά για τη Charlize Theron. Πόσω μάλλον όταν την απολαμβάνει σε άκρως προκλητικές και... φυσικά απολαυστικές -για τους άντρες- πόζες. Το κορίτσι του Sean Penn αποδεικνύει περίτρανα για ακόμη μια φορά ότι και οι σαραντάρες μπορούν να προκαλούν... εγκεφαλικά.

Το απίστευτο κορμί της, τα απερίγραπτα πόδια της και το σέξι της βλέμμα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Ο ανδρικός πληθυσμός χαίρεται να την κοιτάζει και ο γυναικείος δεν μπορεί παρά να τη θαυμάζει.

Κλείσιμο


Η 40χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική στήθηκε στο φακό του περιοδικού «W» και οι δηλώσεις της περνούν... δικαίως σε δεύτερη μοίρα μιας και η φωτογραφήσή της μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Άλλοτε φορώντας μαύρα δερμάτινα και άλλοτε φορώντας τα απολύτως απαραίτητα η Theron μας αποκαλύπτεται με τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει. Όσο για το λάγνο βλέμμα; Αυτό τα λέει όλα!




Στη συνέντευξή της πάντως η Charlize μίλησε για τον γιο της Jackson τον οποίο υιοθέτησε το 2012. «Μου έδωσε προοπτική» λέει η ηθοποιός, που πλέον δεν κρύβει τον έρωτά της με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης