Maria Menounos: Ελευθερώνοντας σκυλιά-πειραματόζωα από την Κορέα

Maria Menounos: Ελευθερώνοντας σκυλιά-πειραματόζωα από την Κορέα

Η 36χρονη Menounos μαζί με τους ανθρώπους της οργάνωσης έχουν ξεκινήσει καμπάνια για να βρουν σπίτια που θα υιοθετήσουν τα ζώα αυτά που προέρχονται από εργαστήρια πειραμάτων της Νότιας Κορέας

Maria Menounos: Ελευθερώνοντας σκυλιά-πειραματόζωα από την Κορέα
Γνωστή για τη ακτιβιστική της δράση όσον αφορά τα ζώα, η πετυχημένη Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρoυσίαστρια Maria Menounos συμμετείχε αυτές τις μέρες στο Beagle Freedom Project που αγωνίζεται να σώσει τα γνωστά σκυλιά Beagles από τα εργαστήρια πειραμάτων που ζουν εκεί και βασανίζονται για όλη τους της ζωή. Η οργάνωση κατάφερε αυτές τις μέρες να ελευθερώσει δέκα από αυτά τα σκυλάκια που βρίσκονταν στη Νότια Κορέα.



Κλείσιμο

Τα σκυλάκια που σώθηκαν ήρθαν στην Καλιφόρνια και έπαιξαν εκτός κλουβιού για πρώτη φορά στη ζωή τους ελεύθερα, μακριά από τα βασανιστήριά τους. Η 36χρονη Menounos μαζί με τους ανθρώπους της οργάνωσης έχουν ξεκινήσει καμπάνια για να βρουν σπίτια που θα υιοθετήσουν τα ζώα αυτά.



Τα σκυλιά πειραματόζωα ζουν περιορισμένα σε κλουβιά, συχνά σε κτίρια χωρίς φυσικό φως, και έτσι περνάνε για όλη τους τη ζωή, χωρίς να έχουν δει ποτέ τον ήλιο ή τον ουρανό. Συχνά μάλιστα τους αφαιρούν τις φωνητικές τους χορδές, για να μην ακούγονται όταν κλαίνε.



Τρέφονται με ειδικά σκευάσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιήσουν τα απόβλητά τους, πράγμα που σημαίνει ότι η τροφή τους δεν έχει γεύση, δεν παίζουν έξω ή να αλληλεπιδρούν με άλλα ζώα ή ανθρώπους.



Με λίγα λόγια, τα σκυλιά αυτά γεννήθηκαν για να ζουν σε ένα απάνθρωπο περιβάλλον και να δέχονται συνέχεια δόσεις πόνου και δηλητηρίων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης