Nathalie Emmanuel: H Missandei του "Games of Thrones" με τα εσώρουχά της

Nathalie Emmanuel: H Missandei του "Games of Thrones" με τα εσώρουχά της

H 26χρονη από το Εσεξ της Μεγάλης Βρετανίας έχει γίνει ιδιαίτερα περιζήτητη μετά την εμφάνισή της στο “Games of Thrones”, στο οποίο θα βρίσκεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού HBO και στην επόμενη σεζόν, την 5η

Nathalie Emmanuel: H Missandei του "Games of Thrones" με τα εσώρουχά της
Είναι η Missandei της γνωστής αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Game of Thrones” και η Ramsey στην κινηματογραφική ταινία “Fast and Furious 7” που θα βγει σε λίγες μέρες στις αμερικανικές αίθουσες. Η ζουμερή μάλιστα αυτή κυρία είναι το hot πρόσωπο των τελευταίων μηνών.

Ο λόγος για τη Βρετανίδα ηθοποιό Nathalie Emmanuel, η οποία φιλοξενείται στις σελίδες του γνωστού αντρικού περιοδικού “GQ” του Απριλίου, σε μια φωτογράφηση του David Burton. 

Κλείσιμο


H 26χρονη από το Εσεξ της Μεγάλης Βρετανίας έχει γίνει ιδιαίτερα περιζήτητη μετά την εμφάνισή της στο “Games of Thrones”, στο οποίο θα βρίσκεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού HBO, και στην επόμενη σεζόν, την 5η. 



Και όσο για τα σέξι εσώρουχα που φοράει η ηθοποιός στη φωτογράφηση είναι από τους οίκους Dolce & Gabbana, Stella McCartney και Azzedine Alaϊai.    





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης