Δείτε φωτογραφίες από το πιο καυτό εν πλω πάρτι της Νέας Υόρκης

Δείτε φωτογραφίες από το πιο καυτό εν πλω πάρτι της Νέας Υόρκης

Στο εν πλω πάρτι ήταν και η νέα σταρ της πασαρέλας Kendall Jenner, με τη μαμά της φυσικά, τη φοβερή και τρομερή Kris Jenner, η οποία δεν χάνει κανένα κοσμικό event

Δείτε φωτογραφίες από το πιο καυτό εν πλω πάρτι της Νέας Υόρκης
Είναι ένα από τα λίγα πάρτι που θα ευχόμασταν να μπορούσαμε να είμαστε εκεί καθώς θεωρείται από τα πιο καυτά πάρτι μόδας της Νέας Υόρκης. Ο λόγος για το πάρτι-υπερπαραγωγή του Karl Lagerfeld και του οίκου Chanel, το οποίο έγινε στη Νέα Υόρκη, σε πολυτελές σκάφος. Καλεσμένα φυσικά ήταν τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου αλλά και κάποιες εκλεκτές κυρίες από το χώρο της μουσικής και της υποκριτικής.



Την παράσταση έκλεψε η μούσα του σχεδιαστή, η 22χρονη Βρετανίδα Cara Delevingne, η οποία ντύθηκε όσο πιο απλά γινόταν με ένα σκισμένο μοδάτο μαύρο τζιν και ένα έντονο κόκκινο φούτερ από πάνω. Εκεί ήταν και η νέα σταρ της πασαρέλας Kendall Jenner, με τη μαμά της φυσικά, τη φοβερή και τρομερή Kris Jenner, η οποία δεν χάνει κανένα κοσμικό event.

Κλείσιμο


Στο πάρτι καλεσμένη ήταν και η τραγουδίστρια Katy Perry, η Αμερικανίδα ηθοποιός Dakota Johnson, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία λόγω του “50 Shades of Grey”, η ανερχόμενη καλλονή και καλή φίλη της της 19χρονης Kendall, Gigi Hadid, η Hailey Baldwin, η σέξι Emily Ratajkowski, οι αδερφές Hilton και άλλοι. Το πάρτι-κρουαζιέρα έγινε στο Hudson River της Νέας Υόρκης.  











































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης