Νέα βιογραφία: Δείτε ποιες σταρ πέρασαν από το κρεβάτι του Μάθιου Μακόναχι

Νέα βιογραφία: Δείτε ποιες σταρ πέρασαν από το κρεβάτι του Μάθιου Μακόναχι

Δεν του ξέφυγε καμία, σύμφωνα με το «Matthew McConaughey: The Biography»

Νέα βιογραφία: Δείτε ποιες σταρ πέρασαν από το κρεβάτι του Μάθιου Μακόναχι
Ο χολιγουντιανός σταρ Μάθιου Μακόναχι έχει κοιμηθεί με μερικές από τις πιο ποθητές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφόρησε με τη βιογραφία του. 

Όπως αναφέρεται στο «Matthew McConaughey: The Biography», οι Σάντρα Μπούλοκ, Άσλεϊ Τζουντ, Ρενέ Ζελβέγκερ, Πατρίτσια Αρκέτ και Πενέλοπε Κρουζ πέρασαν, μεταξύ άλλων, από το κρεβάτι του. 

Κλείσιμο




Ο ίδιος παραδέχεται ότι ξεχώρισε ιδιαίτερα την Πενέλοπε, με την οποία γνωρίστηκε στην ταινία «Sahara».

«Υπήρχε το εμπόδιο της γλώσσας, αλλά είναι σαν ποίηση όταν ξεπερνιέται. Αυτό που αγαπώ σε εκείνη είναι ότι, όταν αντικρίζει κάτι, είναι σαν να το βλέπει για πρώτη φορά. Είναι μια από τις καλύτερες ακροάτριες που έχω γνωρίσει ποτέ» δήλωνε ο Μάθιου για την Ισπανίδα σταρ, όταν η σχέση τους έγινε γνωστή.



Ο καρδιοκατακτητής Μάθιου βρήκε το δάσκαλό του το 2006: ενώ βρισκόταν με τον ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ σε VIP στέκι του Hollywood, μπήκε η Καμίλα Άλβες και ο ηθοποιός ξέχασε μονομιάς όλες τις προηγούμενες!

 

«Όταν την είδα για πρώτη φορά, αναρωτήθηκα “ποια είναι αυτή;”, “τι είναι αυτό το πράγμα;”. Ο τρόπος που κινούνταν έδειχνε έναν άνθρωπο που ξέρει ποιος είναι, που περνάει χρόνο με τον εαυτό του, που δεν διαφημίζει τον εαυτό του στον κόσμο και δεν ζητάει έγκριση από κανέναν. Από τότε δεν βγήκα ραντεβού με καμία άλλη!» εξομολογείται ο ίδιος για τη Βραζιλιάνα καλλονή, με την οποία αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2011.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2012 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 7χρονο Λεβί, την 5χρονη Βίντα και τον 2χρονο Λίβινγκστον.

Τυχαίο ή όχι, ταυτόχρονα με το βιβλίο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι Μάθιου και Καμίλα περνούν κρίση στο γάμο τους, καθώς εκείνος τρέχει για τις πέντε ταινίες που ετοιμάζει και εκείνη σηκώνει μόνη της τα οικογενειακά βάρη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης